harammı etrafımızda hak yiyenden geçilmiyor devlet soyuyor bankalar soyuyor esnaf soyuyor bire aldığını 100 satıyor bu haram değilde fazmi haram oluyor mahalledeki bakkal bile soymaya çalışıyor ne haramı kardeş etrafına bak derim
Ek Olarak: kuvvet türkten bir kere kredi kartı almıştım onlardan yakamı kurtarana kadar illalah etmiştim
pardon kafa kesenlerde allahu ekber diyor harammış ................ neyse kardeş sana tavsiyem iyice araştır acele etmeden herşeyi didik didik et sonra gir neden olmasın derim
Ek Olarak: kuvvet türkten bir kere kredi kartı almıştım onlardan yakamı kurtarana kadar illalah etmiştim
pardon kafa kesenlerde allahu ekber diyor harammış ................ neyse kardeş sana tavsiyem iyice araştır acele etmeden herşeyi didik didik et sonra gir neden olmasın derim
bence inanılmaz yanlış düşünüyorsunuz.
Çevrenizdeki yapılar ve insanlar haram işliyor diye siz de haram işliceksiniz anlamına gelmez bu.Sonuçta bu din öncelikle bir kişi ile başladı yani herkes haram işlerle uğraşıyordu o zamanlar.Şimdide milyonlarca helal iş yapan var.Haramlar çok diye harama gitmek gibi bir düşünce çok bağnaz bir düşüncedir.
Diğer konuya gelecek olursa iddaa olayından vazgeçmeniz bence isabetli olmuş.Daha reel projelere yönelmenizi tavsiye ederim.Eğer site yönetebilecek kapasite ve tecrübedeyseniz adsense gelirli yüksek hitli sitelerden bol bol alın.Aylık birkaç bin dolar rahat kazanırsınız.
iyi günler.