Komedya adlı üyeden alıntı

Jevele katılıyorum zahmetli olacak biraz ama 3,5 farklı ipte paravanvanla çalış hem kelime bazlı ilerleme kaydeder hemde index hızın artar, 2,3 ay boyunca düzgünce günlük yazı gir güncel tut siteni zaten 2,3 dkkada indexler google hiç uğrasmak istemezsen :)


Komedya ndorte arkadaşımın yorumunu beğeniyorsun Jevel'a katılıyorsun. Son kararın ne :D Paravan blog daha hiç açmadım ama kafam biraz daha rahatlayınca açacağım. O zaman index hızı yükselir. Bu arada google gibi getir ile çok hızlı index alıyor benden söylemesi :)

Ek Olarak:

Jevel adlı üyeden alıntı

Google gibi getir kesinlikle kullanma.Sağlam bir imleme çalışması yap. Paravan blog aç. Rss ile son 5 yazıyı link olarak yayınlayan widget var onu ekle. Paravan blogda her yazı paylaştığında Google bot siteye girer ve index hızı artar.


Sağlam imlemeyi biraz detaylandırabilir misin?

Ek Olarak:

NDorteOrg adlı üyeden alıntı

"Google Gibi Getir" aracının herhangi bir zararı olmaz. Google zaten bu araca bir kısıtlama getirdi. En fazla 500 adet tek sayfa ve 10 adet tüm bağlantıları indexlenmesi için bot çağırabiliyorsunuz. Adet sınırı getirdiği için herhangi bir teşkil etmiyor bence. Bu konu hakkında makalem de hazır hatta bugün yarın vermeyi düşünüyordum.


Daimi yardımcım yorumunu yaptı buradan da face'ten de :D Tamam bir süre google gibi getir sonra paravan blog açıyorum :)