merhabalar ben yaklaşık 6 yıldır web tasarım ve seo konuları ile yakından alakadarım işimin müsait olmasından dolayı günümün yaklaşık 15 saatini pc başında geçirmekdeyim aynı zamanda işimide yapmaktayım bu güne kadar 17 site tasarımı yaptım bunlar 10 tanesini ücreti ile kurumsal şirketlere 4 mahalla muhtarlarımıza 1 tanesini dernek sitesi ve nokta duşakabin adında 1 tanede kendime yaptım yani bu işi severek istiyerek gönülden yapmaktayım yaptıgım işden bi hayli keyif alıyorum en çok keyif aldıgım ise seo da zor kelimede google'da birinci sayfada olmak yaptıgım sitenin hakkını verdim ben bu siteyi yaptım ancak ozaman diyorum işde.
bu zamana kadar webmaster formu olarak'da hep *** da bulundum link takası tanıtım yazı seo makaleleri gii bi çok konuda oradaki arkadaşlar ile çalışmalarımız oldu taki 3 ay evvele kadar 3 ay evvelden beridir site benim ne şifremi ne kullanıcı adımı kabul ediyor şifre yenilemesi yapıyorum meil gelmiyor site yönetimine defalarca yazıyorum tınlıyan yok bende artık *** neti tınlamıyorum artık bundan sonra wmaracı forumda yazıcam paylaşıcam hakkınızı helal edin epey uzun tanışma faslı oldu