Peki başkası biliyorsa ben eklentiyi denemeden yazarsa güzel olur :)
Ek Olarak:
Ne zaman veriyor öteki 500'ü hocam :D arkadaş soruyor da ben de merak ettim. Gerçi 500e yakın link göndermişsem zaten google beni artık hızlı indexlesin bir zahmet :) Yanlış mı?
Ek Olarak:
Ndorte'ye sordum bekliyoruz :)
Ek Olarak:
Ne zaman veriyor öteki 500'ü hocam :D arkadaş soruyor da ben de merak ettim. Gerçi 500e yakın link göndermişsem zaten google beni artık hızlı indexlesin bir zahmet :) Yanlış mı?
Ek Olarak:
Ndorte'ye sordum bekliyoruz :)
Anasayfa ve tüm bağlantılı sayfaları göndermek için 10 Adet hakkın var. Bunun süresi 1 hafta. (emin değilim 1 ay da olabilir fakat sitende köklü değişiklik yapmadıysan kullanmanı tavsite etmem)
500 Adet tek sayfa yollama limiti her ay başı sıfırlanıyor.
Ayrıca: Bu uygulamanın sitenize zararı olmaz. Ben site içi seo değişikliklerini test etmek amacıyla kullanıyorum amacım sayfa indexletmek değil, bu yüzden günde 150 kere kullandığım olmuştur yine de google bot problemi yaşamadım.
Ve profesyonel scriptler uygulamanın apisini kullanıyorlar 'full seo uyumlu script' demelerinin temelinde bu olay yatıyor. Mesela alışveriş scriptlerinin makale ve haber bölümlerine içerik ekleyin en geç 15 dakika sonra indexlendiğini göreceksiniz.