Valla hocam Bende girmeyi düşünüyorum.Arkadaşların hepsi ayrı ayrı düşüncelere var.Saygı duymak lazım.Bende kendi düşüncemi söylemek isterim bu işe başlamak/başlamayı düşünen biri olarak;
-Benim yapma nedenim tamamen paradır.Üstelik işşizim ve güya engelliyim.Bu yüzden kendime göre,eve göre ihtiyaçım oluyor.Kredi kartıydı,faturasıydı,kirasıydı herşeyi ayrı bir dert.Bazı arkadaşlar soracaktır.İş yok mu?Arıyorum ama sizde biliyorsunuz ki bizim yapabileceğimiz işler sınırlı.Yani yük kaldıramayız.Ama işveren bunu bildiği halde işkur'a ilan açıp yük indirip kaldırmada adam aranmaktadır yazıyor.neyse konumuz bu değil di nerden geldim bende bilmiyorum.Yani benim gördüğüm kadarıyla site sahibi site üzerinden ek gelir sağlamaya çalışıyor.Allah daha çok versin.Bu adult işi yapan içinde geçerli yapmayan içinde geçerli.Yani herkes burda para için var.Ben sanmıyorum bu işi hobi olarak yada parasız yapacak adam?
-Birde din konusuna gelecek olursak tamam günah olabilir fakat warez,film,dizi,maç sitesi olanların bunların hepsinin kapanması lazım.Çünkü adamın yaptığı bir programı/yazılımı tam sürümünü koyup herkesin faydalanmasını sağlıyorsun.Aynı şey dizi ve filmci arkadaşlar için geçerli.Ha ben kendi yoluma bakarım elalemin ki beni ilgilendirmez.Yarın faturalar ve kira ödenince sizden iyisi olmuyor evde inanın!