Valla hocam Bende girmeyi düşünüyorum.Arkadaşların hepsi ayrı ayrı düşüncelere var.Saygı duymak lazım.Bende kendi düşüncemi söylemek isterim bu işe başlamak/başlamayı düşünen biri olarak;
-Benim yapma nedenim tamamen paradır.Üstelik işşizim ve güya engelliyim.Bu yüzden kendime göre,eve göre ihtiyaçım oluyor.Kredi kartıydı,faturasıydı,kirasıydı herşeyi ayrı bir dert.Bazı arkadaşlar soracaktır.İş yok mu?Arıyorum ama sizde biliyorsunuz ki bizim yapabileceğimiz işler sınırlı.Yani yük kaldıramayız.Ama işveren bunu bildiği halde işkur'a ilan açıp yük indirip kaldırmada adam aranmaktadır yazıyor.neyse konumuz bu değil di nerden geldim bende bilmiyorum.Yani benim gördüğüm kadarıyla site sahibi site üzerinden ek gelir sağlamaya çalışıyor.Allah daha çok versin.Bu adult işi yapan içinde geçerli yapmayan içinde geçerli.Yani herkes burda para için var.Ben sanmıyorum bu işi hobi olarak yada parasız yapacak adam?
-Birde din konusuna gelecek olursak tamam günah olabilir fakat warez,film,dizi,maç sitesi olanların bunların hepsinin kapanması lazım.Çünkü adamın yaptığı bir programı/yazılımı tam sürümünü koyup herkesin faydalanmasını sağlıyorsun.Aynı şey dizi ve filmci arkadaşlar için geçerli.Ha ben kendi yoluma bakarım elalemin ki beni ilgilendirmez.Yarın faturalar ve kira ödenince sizden iyisi olmuyor evde inanın!
-Benim yapma nedenim tamamen paradır.Üstelik işşizim ve güya engelliyim.Bu yüzden kendime göre,eve göre ihtiyaçım oluyor.Kredi kartıydı,faturasıydı,kirasıydı herşeyi ayrı bir dert.Bazı arkadaşlar soracaktır.İş yok mu?Arıyorum ama sizde biliyorsunuz ki bizim yapabileceğimiz işler sınırlı.Yani yük kaldıramayız.Ama işveren bunu bildiği halde işkur'a ilan açıp yük indirip kaldırmada adam aranmaktadır yazıyor.neyse konumuz bu değil di nerden geldim bende bilmiyorum.Yani benim gördüğüm kadarıyla site sahibi site üzerinden ek gelir sağlamaya çalışıyor.Allah daha çok versin.Bu adult işi yapan içinde geçerli yapmayan içinde geçerli.Yani herkes burda para için var.Ben sanmıyorum bu işi hobi olarak yada parasız yapacak adam?
-Birde din konusuna gelecek olursak tamam günah olabilir fakat warez,film,dizi,maç sitesi olanların bunların hepsinin kapanması lazım.Çünkü adamın yaptığı bir programı/yazılımı tam sürümünü koyup herkesin faydalanmasını sağlıyorsun.Aynı şey dizi ve filmci arkadaşlar için geçerli.Ha ben kendi yoluma bakarım elalemin ki beni ilgilendirmez.Yarın faturalar ve kira ödenince sizden iyisi olmuyor evde inanın!
Yanlışlarla doğrular bir arada olmuş mesajınızda :) nihayetinde zor durumda kalıyorum yada kişisel kusurum var diyerek mazeret göstermek doğru değil. Bu iş ya yapılır ya yapılmaz mazeretle yapılacak gibi bişey değil . Bunu mazeret göstererek yapan kusuru olmasada yapar diye düşünüyorum. Kötü niyetle söylemedim bunları .
İnanan arkadaşlara da w*rez dizi film craklı program , ücretli oyuna para yükleme hilesi gibi gibi sayısız çeşitlerde kul hakkı yediklerini hatırlatmak isterim.Bir başkasının emğeini bu şahıs yada şirket farketmez çalmış , hakkını yemiş oluyorsunuz. Adu*t site bu saydıklarımdan da daha pis kötü günah bişey değil diye biliyorum . Her ne olursa olsun kişinin kendisini ilgilendirir bu kadar sayfalarca tartışılmasına da anlam veremedim iyi ki bi masada değilmişiz kavga çıkarmış belki çocuğu döverdiniz .
Konuyu açan arkadaşa da : Çok detaylı bilgin benzer konuda geçmişin çevren bol paran hacker güvenilir arkadaşların tanıdıkların , hacklink bulabiliten yoksa girebileceğin bi sektör değil hiç bişey kazandırmaz. Hem illegal hem sanıldığından çok zor bi sektör . Yasal olarak başın hiç ağrımayabilir hele ki yabancı dil olursa hiç birşey olmaz belki tib bile yemeyebilirsin ama hit çekemezsin , çektiğinde de hosting firması sahibi arkadaşın söylediği gibi ayakta duramazsın sürekli bi aksilikler saldırılar yaşarsın bi gün telif gelir bi gün ddos vururlar bi gün bakarsın yüzbinlerce backlink kasmaya başlarlar bu iş uzar gider. Bunları sorduğuna göre de bu kadar şeyle baş edecek tecrüben olmadığını düşünüyorum . Ola ki hepsiyle baş ettin kurdun tuttundun , yarın bir gün evine bu durumla ilgili polis tebligat bişey geldiğinde ailene bunu açıklama safhasını da düşün tepkilerini düşün hiç hoş bi durum olmayabilir. Bütün bunlara değerse altından kalkarım dersen gir . Söylediklerni yaptığında kolay kolay ulaşamazlar önemli bi durum olmadıkça da sana ulaşmaya çalışmazlar sadece tib den engelleme koyarlar. Her adu*t siteciyi yakalayacak uğraşacak olsalar tüm emniyetin yemeden içmeden bu kişilerle uğraşması gerekir çünkü bu sitelerin sayısı bile belli değil sadece türk olan bile on binlerce var.