uguur adlı üyeden alıntı

Bayram sonu yeni bir projeye başlayacak olmasam kesin girerdim. Dediğiniz gibi tasarım harika göz yormuyor ve iyi bir ekip olursa tutacağından şüphe yok. Kısacası adam olacak proje diye buna denir. Başarılar hocam..


Teşekkürler uguur, yazar olarak katkı vermeseniz de okuyucu olarak bekleriz artık :)

Ek Olarak:

kelebek adlı üyeden alıntı

Hocam wp kullansaydınız elimden gelen yardımı yapardım teknolojiyi oldukça iyi takip eden biriyim fakat makalelerde yazım kuralları beni aşıyor :D ayrıca biraz yoğunluğumda var ama phpden az çok anlarım o konularda yardımcı olabilirim elimden geldiğince görüşelim


kelebek wordpress böyle bir portalın ihtiyaçlarına cevap verebilecek kadar gelişmiş bi yazılım değil, daha doğrusu böyle özellikler için wp'i nerdeyse sıfırdan kodlamamız gerekiyor. Fakat joomla bu özelliklerin çoğunu kendi çekirdeğinde taşıyor. Altyapı gelişmeye çok daha müsait, güvenlik + seo konusunda gayet iyi durumda, biraz komplex bir site tasarlamak istiyorsanız sizlere Joomlayı öneriyorum :)
Teknik desteğe an itibariyle ihtiyaç yok, 10 yıllık Joomla uzmanı olduğum için problemlere ve ihtiyaçlara anında çözüm üretebiliyorum.

Ama diyeceğim şu ki, şu an sistemin wp ya da joomla olması önemli değil, sağlam bir ekip kurup içerik çalışmasına başlamak gerek.