KarakayaEmre adlı üyeden alıntı

Kullandığınız H tagları footerde kullandığınız için yandex spam olarak almış olabilir.Bunu da gözönüne almalısınız


H taglarını dediğiniz gibi düzelticeğim hocam ve kaldıracağım.

teymir adlı üyeden alıntı

Valla dostum gayet detaylı yazmışsın, uğraştırmış seni cidden. Ama o gönderilen linkte ve Yandex'in politikarını daha detaylı incele bence.

Tüm arama motorları siteleri tek tek gerçek kişiler tarafından inceleyemiyor doğal olarak belli botlar üzerinden ilerleniyor. Belki sitenin içeriğinde yer alan paylaşımlar veya footer kısmında yer alan ve arka plan rengiyle aynı olan şu yazılar sitenin geneli ile karşılaştırınca zararlı bulunmuştur, değiştirmeyi deneyebilirsin.

"Forumhaz.Com
MyBB,Wordpress,phpBB,punBB,SMF
seo,google,seo ayarları
google,yandex,yahoo,bing"

Sonuçta Yandex'in bu işlerle ilgili Türkiye ofisindeki arkadaşlarının art niyetinin olmadığını düşünüyorum :)


Footer kısmında ki yazıları düzelteceğim hocam yorumunuz için teşekkür ederim.

Yandex bana çözüm sunmuyoru hocam rutinleşmiş mailleri yolluyorlar bana deseler ki şunu kaldır,şunu düzelt, şu tarz kodlar,resimler botumuzu engelliyor bunlara bir bakın düzeltin diye bir cevap gelse canım feda ama gelmiyor 5 kere mail attım beşinde de aynı maili yollarlar mı ya ?

İlgili birimden de cevap gelmiyor tamam maile bakan kesim bilmiyor olabilir ama destek ekibinden biri çözüm yollarını sunabilirdi...

Şu ticketinizde şu sorunu dile getirmişsin deyip çözüm seçeneklerini sunsalar bu kadar yakınmazdım. Ne bişe söylüyorlar net bir cevap veriyorlar ne yapacağım bilmeden ben nasıl çözecem sorunu ki :confused: