Machine adlı üyeden alıntı

H taglarını dediğiniz gibi düzelticeğim hocam ve kaldıracağım.



Footer kısmında ki yazıları düzelteceğim hocam yorumunuz için teşekkür ederim.

Yandex bana çözüm sunmuyoru hocam rutinleşmiş mailleri yolluyorlar bana deseler ki şunu kaldır,şunu düzelt, şu tarz kodlar,resimler botumuzu engelliyor bunlara bir bakın düzeltin diye bir cevap gelse canım feda ama gelmiyor 5 kere mail attım beşinde de aynı maili yollarlar mı ya ?

İlgili birimden de cevap gelmiyor tamam maile bakan kesim bilmiyor olabilir ama destek ekibinden biri çözüm yollarını sunabilirdi...

Şu ticketinizde şu sorunu dile getirmişsin deyip çözüm seçeneklerini sunsalar bu kadar yakınmazdım. Ne bişe söylüyorlar net bir cevap veriyorlar ne yapacağım bilmeden ben nasıl çözecem sorunu ki :confused:


Valla dostum sen sitende hatalı olabilecek alanları çözdükten sonra zamanla sıkıntı ortadan kalkacaktır. Kaldı ki siteni onların kurallarına göre düzenlemek senin sorumluluğun her site için ayrıntılı bir dönüş yapma zorunlulukları yok.

Yandex bu destek olayıyla özellikle ilgileniyordu hatta bir ara wmaracı dahil bir çok foruma da gelmişti Bilge ama artık tek tek yetişemiyor çok detaylı mail atamıyor olabilirler. Ekiplerini genişletmek istiyorlar elbette ve uzun süredir açık olan pozisyonlar var, bu konular ilgilenen arkadaşlar incelemeli bence:
http://company.yandex.com.tr/vacancies/