GTA V geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkmıştı ancak PC için çıkarılmamıştı.GTA 5 PC için bekleyenlere müjde !

GTA 5‘in PC için çıkmasını sabırsızlıkla bekleyenlere iyi haberlerimiz var.Oyunun ne zaman çıkacağı ile ilgili yeni söylentiler ortaya çıkıyor.Yeni söylentilere göre bilgisayar kullanıcıları GTA 5 için artık bekleyemeyecekleri yönünde zira Rockstar Games GTA 5 ‘ten elde edeceği kazancı kenera koymak istemiyor.Başka bir söylenti ise GTA 5 PC sürümü ,şuan konsol sürümlerinin grafik kalitesinden çok daha iyi olacağıda söyleniyor.

GTA 5 PC için söylentiler geçtiğimiz Ağustos ayında Nvidia firmasının açıklamalarıyla hız kazanmıştı.GTA V PC sürümü DirectX 11 desteği ve 2K dokular ön planda.

Rockstar Games bu söylentiler hakkında detaylı bir açıklama yapmasada ,PC grafikleri üzerinde çalışacak bir grafik tasarımcısı aradığı da biliniyor.Oyun sitesi olan PC Gamer ‘a göre Intel ‘in pazarlama şefi Chris R. Silva ‘nın söylediklerini onaylar nitelikle.Şuan için söylenen ise GTA 5 ‘in PC sürümünün çok yakın olduğu.

Bence geç kalındı oyun konsollara geldiğinde bilgisayara da gelmesi gerekti ve bu kadar geçiktirilmemesi.Bu habere göre GTA severler PC sürümünün çıkacağı tarihi iple çekiyordur.

ALINTIDIR.