cografik adlı üyeden alıntı

tema değerledirmem pek işin uzmanı olmadığımdan doğru olmaz fakat
Büyük bir islami forumun eski kurucusu ve yöneticisi olarak şöyle söyleyebilirim kategorilerin daha geniş bi şekilde düzenlenmesi olarabilir..islam çok geniş bilgiler içeren birçok alt konusu olan bir dindir. hak dinimiz olan islam binlerce kitapları doldurmuştur..nacizane tavsiyem ana kategoriler ile bunların alt kategorilerini oluşturman..eğer uzman biriysen bunu php nuke-joomla ya da drupal ile yaparsan hem çok güzel bir islam arşivi siten olmuş olur hemde şimdikinden çok düzenli ziyaretçin olur tabi wordpress en büyük artısı indexlenme sanırsam..
neyse çok konuştum başarılar dilerim
selametle..haddim değildi ama sadece fikrimi söyledim hatam varsa affola :)

Doğru söze haklısın denir. Sitenin Makale tabanı iyice büyümeden kategorileri gözden geçirmeyi bende istiyorum daha kullanışlı bir sistem benimde hoşuma gider.

phpnuke joomla yada drupal kullanmak istesemde pek fazla bilgiye sahip değil bu sistemler hakkında. Wordpress hem seo hemde kullanış kolaylığı bakımından daha iyi bir sistem oluyor benim için.

İslami sitelerin çokluğu ve kalitelerinin yüksek olması tek eksiğim daha çok çalışmam lazım yorumunuz için teşekkürler.