aliaga06 adlı üyeden alıntı
Hocam çok teşekkürler. Ben gerçekten seo ya çok yabancı olduğum için sizi fazla zorladım. Şöyle söyliyeyim. '' ana sayfalara yaptığımız seo çalışmaları '' , '' bu yüzden bu türsiteler bularak girdiği içeriğin linklerini paylaşırlar '' şuraları anlamadım :)
Ek Olarak:
Hocam çok teşekkürler. Ben gerçekten seo ya çok yabancı olduğum için sizi fazla zorladım. Şöyle söyliyeyim. '' ana sayfalara yaptığımız seo çalışmaları '' , '' bu yüzden bu türsiteler bularak girdiği içeriğin linklerini paylaşırlar '' şuraları anlamadım :)
Besleme, Google gözünde değeri olan herhangi bir sitede senin sitene ait linkin olmasıdır kısaca. Adamın film izle gibi ana kelimelerde site çıkarmaya gücü yetmiyor diyelim ki, ne yapıyor? İmleme vb. sitelerde içeriğin linkini paylaşarak kendi sitesine referans gösteriyor. Ana kelimelerde üst sıralara çıkmak için uğraşmak yerine daha az uğraş ve daha az maliyet ile yan kelimelerden sitesine trafik sağlıyor.
Daha sade nasıl anlatılır bilmiyorum, hala anlayamadıysan pıçak çekicem artık :)