Arkadaşlar aşağıdaki editörde göründüğü gibi bir menü yaptım. Fakar Bu menülerdeki Anasayfa yazıları sola çok yakın olduğu için kötü görünüyor. Ben soldan 10px boşluk bırakmak istiyorum. Bunu aslında margin kullanarak yapılabildiğini biliyorum fakat ben div için margini kullandığım için yazılar için kullanamıyorum. Nasıl Yaparım bunu yardımcı olursanız sevinirim.

Menüyü görmek için tıklayın

--------------
CSS KODLARI
--------------

.sol_area { width:220px; height:465px; float:left; margin:10px 10px 0px 10px; background-color:#FFC; }

.menuler_ul { width:220px; height:465px; float:none; margin:0 auto; list-style-type:none; padding:0px; background-color:#f0f0f0; border:1px solid #ccc; }

.menuler_li { width:220px; height:30px; float:left; margin:0 auto; border: 1px solid #ccc; border-bottom: none; border-right:none; border-left:none; background-color:#f0f0f0; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; color:#0072ff; line-height:2.5; text-align:left; }
.menuler_li:hover { border: 1px solid #ccc; border-bottom:none; border-right:none; border-left:none; background-color:#f8f8f8; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; color:#000000; line-height:2.5; text-align: left;}

.anasayfa_li { width:220px; height:30px; float:left; background-color:#f8f8f8; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif:; font-size:13px; color:#0072ff; text-decoration:none; line-height:2.5 ;}
.anasayfa_li:hover { background-color:#f8f8f8; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif:; font-size:13px; color:#000000; text-decoration:none; line-height:2.5;}