Merhabalar ben yaklaşık 3-4 yıldır bu tür işlerde uğraşıyorum son zamanlarda biraz daha ilgim arttı.

Ne için ekip kuruluyor: Elimizde destekfan.com alan adı var amacımız bir destek sitesi kurmak.

Hangi Pozisyonlar boşta:
1-Hosting Sağlayıcısı:Bu kısım için başlangıç olarak kaliteli ve güvenli bir reseller arıyoruz.Ayrıca sitenin kurucusuda sayılacaktır.1 kişi aramaktayız.

2-Grafiker:Forum ve satışı yapılması için özel tasarımlar çizecek ve forum kurucularına yollayacaktır.En güzeller seçilecek kodlatılacak yanında para ile satışa sunulacak gelir ekip üyeleri arasında paylaştırılacak.(Önceki referansları bize gösterilmek şartıyla)

3-Ar-Ge:Sitemizde olması ve olmaması gerekenler için bizi bilgilendirecek siteyi nasıl daha kaliteli hale getiririm diye araştırmalar yapacak bir ekip arkadaşı aranıyor.2 kişi başlangıç olarak belirlendi.

4-Kodlayıcı:Site ve satış için tasarlanan tasarımlar html/css,php gibi kodlarla wordpress,mybb,html (daha sonraları vbulletin,dle,xenforo,ipb) gibi sistemlere uyarlayacaktır.Gerektiği kadar kişi yönetim tarafından belirlenecek (daha önceki çalışmaları bize gösterilmeli)

5-Moderatör:Bu kısım için en az 4 kişi ile başlayacak.Forumun genel yapısını kontrol edecekler.Üyelerin kurallara karşı gelmesi gibi durumlarda ceza verecekler forum düzenini sağlayacaklar konuları kontrol edecekler.Destek vermek istediklerinde istedikleri konuda destek verebilecekler.

6-Destek Ekibi:Bu kısım için belirli bir sayı bulunmamaktadır.Forumda destek arayanlara destek verecekler ve gerekli düzeltmeleri yapabileceklerdir.

Site mybb olarak kurulacaktır.Başvuranlar arasından foruma özel bir tema yapmayı kabul eden bir kişi co-admin olarak göreve alınacak daha sonra adminliğe yükselebilecektir.(başvurular ö.m ile olursa sevinirim).

Ekip biraz kalabalık görünüyor farkındayım.Ne kadar çok ve uzman kişi ile çalışırsak o kadar iyi olur diye düşündük.

Alan adımız hazırdır destekfan.com daha önce hostingimiz vardı ama reseller alındığı yerde barınırken sürekli açıklardan sitemiz çökertildi ve ya index yedi.Bu yüzden yeni hosting yetkilisi arıyoruz.


Başvurular konu altından yapılabilmektedir.Hosting sağlayıcısı bulunduğu anda site kurulacaktır.Co-Adminlik karşılığında mybb teması kodlamayı kabul eden kişiye bir adet tema kodlatılacak bu temanın satışından gelen para ona verilecektir.