-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bugün adsensede tık başı maliyette aşırı bir artış yaşayan var mı? Ben son 4 ayın rekorunu kırdım galiba TBM'de. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Herhangi bir zararı olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
bazen farklı ülkelerden girişlerde aşırı paralar gelebiliyor. Mesela tık başı 8-10 TL gibi. Hatta forumda gözüme çarpan bir tık başı 16 TL de vardı. Raporlardan ülkeler+günler şeklinde sıralatıp bakabilrsin bugün için. Tabii bilmiyorum belki kontrol etmişsindir ve diğer ülkelerden bir tık yoktur.
Ancak herhangi bir zararı olmaz. Çünkü google zaten gelen tık başı paranın %60 ını sana verip %40 ını kendi alıyor. Senin ne suçun olabilir? Sorun yok keyfini çıkar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. 8-10 lira gibi bir rakamı görmem mümkün değil herhalde ama diğer günlere göre bir artış oldu. 4 aydır adsense kullanmama rağmen ortalama 6-7 kuruş geliyordu tbm bugün tbm 50 kuruş üstü oldu :) Teşekkür ederim. Sizede bol kazançlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
frkn
Öğrenci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merak ediyorum bu kazanç sağlayan arkadaşlar sadece blogları ile mi? Yoksa youtube + adsense işine giren var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben sadece web sitem üzerinden sağlıyorum. Youtube işine vakit ayırmam mümkün değil. Kendi mesleğim ile ilgili özgün ve güncel konularda makaleler yazıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pm atıyorum ama çok fazla bir kazancım yok :) onu belirtmem gerekiyor ben hobi, kişisel gelişim, boş zamanlarımı uygun bir şekilde değerlendirmek ve insanlara yardımcı olmak için bloğuma makaleler ekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Ben adsense ile ilgilenmiyorum ama insanlara yardım etme amaçlı yazılar yazıyorum dediniz, merak ettim. Pm atabilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
arkadaşlar bu ara genel bir durum bu bazı arkadaşların adsenseleri, banlandı spam oluşmasından dolayı tavsiyem bir süre para kazanmayı kapatın (youtube için ) ben öyle yapıyorum 5 k izlenime 285 tık oluştu bende