-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Demek istediğini tam anlamadım. Şimdi resim düşündüm. Normalde resmin uzerınde birsey yok. Üzerine gelınce sosyal medya ikonları gozuksun. Budur insallah. Acele yazdım birseyler denemeye fırsatım olmadı ama olması gerek.
jQuery ile yazdım ben.
<script></script>
<script>
$(document).ready(function(){
/*Sabitler*/
var gizle = $('.sosyal');
var nesne = $('.resim');
$(gizle).hide();
/*Hover Fonksiyonu*/
$(nesne).hover(function(mkoseoglu){$(gizle).show();},function(){$(gizle).hide();})
});
</script>
Sosyal medya ikonlarının oldugu div normalde gizli haldedir. Üzerine gelındıgınde gozukur. Sen bir dene önce anlamadıgın yer var ise anlatırım.
ozturk
Her daim öğrenci...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Her daim öğrenci...
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bu da css dosyası
body { font-family: Arial; margin: 0 auto; }
.frk {position:relative; width:200px; height:70px;}
.frk span {display:none; position:absolute; top:50%; left:20%; width:200px; height:70px; margin:-25px 0 0 -25px; }
.frk:hover span {display:block;}
örnek görünüm
Erzin'in de Haberi Olacak Artık...!
www.erzinhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
.resim classına resmın classını sosyal classına da sosyal medya classlarını yazacaksın
ıcerıklerını whıle dongusu ıcınde bu sekılde cekersen tum resımlerınde olur arastırma yap bıraz
ozturk
Her daim öğrenci...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Her daim öğrenci...
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ApranaX adlı üyeden alıntı
Ek Olarak:
Bu uygulama sadece tek bir resim üzerinemi yoksa bütün resimler içinde uygulanabilirmi? Mantık uygulaması doğru ama istediğim ilk yazımda belirtiğim ve örnek verdiğim gibi olmasını istiyorum
single.php de veya nerede uygulacaksanız o alanda resmi çekerken
...
içerisindeki
;

kısmına kullandığınız temadaki resim kodunu yazmanız yeterli.. bu şekilde tüm resimler için geçerli olacaktır. aynı şekilde
... arasına da sosyal paylaşım ikonlarınızı ve paylaşım linklerini ekleyebilirsiniz.
resim eklemek için özel alan mı kullanıyorsunuz yoksa ilk resmi direk almak şeklinde mi kullanıyorsunuz thumbnail özelliği mi, onu bilemediğim için tam kodları yazamıyorum.
Erzin'in de Haberi Olacak Artık...!
www.erzinhaber.com