-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
2 hafta önce 40 lira aldım,kesntilerden geriye kalan:) adamlar 5 lira bonus veriyo ama parayı öderken bonusu geri alıyo:)
cografyahane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bumerang Teklifleri İle Para Kazanılır Mı?
Bumerang’da altın veya platin üye olduktan sonra teklif almaya başlarsınız. Fakat bazı kişiler ilk teklifin ücreti çok düşük olduğu için Bumerang’ın kazandırmadığını iddia ediyorlar. Halbu ki ilk Bumerang teklifleri düşük ücretle başlar ve perormansınıza göre artar.
Örneğin gelen ilk teklifin 1 TL değerinde olduğunu düşünün. Bu teklifi blogunuzda yayınladıktan sonra o içeriğin okunma sayısı ve sosyal medyada paylaşım sayısına göre sonraki teklifler 30-40 TL gelebilir. Kısacası Bumerang’da ne kadar kazanacağınızı sizin performansınız belirler. Sanıyorum en fazla 100 TL teklif veriyorlar ama bunu açıklamak kullanıcı sözleşmesine aykırı olduğu için net bilgi yok.
http://bloghocam.blogspot.com/2013/10/her-yonuyle-bumerang-network.html
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Süha Mete adlı üyeden alıntı
Bu tekliflerin mantığı nasıl? Yani 3-5-10-40 liralık teklifler diyorsunuz. Bu paraları ödeme süreleri ve reklamın bulunma süreleri mi var? Kısacası nasıl para kazanılıyor anlatabilirseniz sevinirim.
İlk teklif genellikle 1 TL'dir ve blogunuzun performansını ölçme amaçlıdır. O eklifin okunma ve sosyal medyada paylaşılma sayısına göre bir sonraki teklif 10-20-30 gibi rakamlara çıkabilir. Siz teklifleri başarıyla yayınladıkça ve preformansınızı arttıkça gelen tekliflerin maddi karşılığı da artar. Hesabınızda minimum 50 TL biriktiğinde ödeme talebinde bulunabiliyorsunuz. Ancak %20 stopaj kesintisi yapldığınıdan hesabınızdaki paranın %80'inini alabiliyorsunuz.
Teklifleri yayınlama süresi bittikten sonra yazıtyı silebilr veya değiştirebilirsiniz. Ancak Google'dan trafik getirdiği için ben silmiyorum. O size kalmış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Süha Mete adlı üyeden alıntı
Yazıdan kastınız nedir? Örnek gösterebilir misiniz? Amaç sidebara reklam veya haber eklentisi gibi birşey eklemek değil mi? Bize yazı verip onu mu paylaşıyoruz?
Bumerag teklifleri advertorial içerik yani tanıtım yazısı şeklinde gelir. Örneğin aşağıdaki link bir bumerang teklifidir ve bunu blogumda yayınlamam karşılığında belli bir ücret ödendi bana.
http://bloghocam.blogspot.com/2013/07/akll-telefonlardan-hangisini-secmeli.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Üye olmadan önce yorumunuza yazdığım cevabı okuyun lütfen.