Reklam.TL Nedir?
Reklam.TL kazanç elde etmek isteyen yayıncılarına çeşitli internet reklam modellerini bir arada sunan bir reklam ağıdır. İçerik olarak aksiyon bazlı, tıklama bazlı ve gösterim bazlı reklam modellerinin yer aldığı sistem şu an geliştirilme sürecindedir. Sistem yakın bir zaman içerisinde stabil bir hale gelecektir.

Neden Reklam.TL?
Çünkü Reklam.TL olarak uzun süre boyunca elde ettiğimiz birikimler ile siz yayıncılarımıza kaliteli bir ortamda, ihtiyaç duyacağınız bir çok reklam modelini sunarak yüksek kazanç vermek için çalışıyoruz.

Çünkü Reklam.TL olarak her ay kazançlarınızı düzenli olarak, "PayPal veya Havale/EFT" yöntemi ile hesabınıza yatırır ve sizi bilgilendirir.

Ayrıca Reklam.TL size sistem üzerinde sunmuş olduğu destek paneli sayesinde hızlı dönüş yaparak soru ve sorunlarınızı en kısa sürede çözüme ulaştırabilmeyi hedefler.





Dönüşüm (CPA, CPL, CPI) Modeli
Gerçekleşen aksiyonlar üzerine kazanç sunan bu reklam modelinde; yayıncılarımız hedef siteye kazandırmış oldukları üyeler için sabit kazanç, gerçekleşen satışlar için de belirlenmiş komisyon oranları üzerinden kazanç elde etmektedir.

Tıklama (CPC) Modeli
Tıklama başına kazanç sunan bu sistem ile sitelerinizin performansına göre yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. Sürekli geliştirmekte olduğumuz ve sizlere daha çok kazandırmayı hedeflediğimiz bu sistem ile web sitelerinizden kazanç elde etmek artık çok kolay.

Gösterim (CPM) Modeli
Popup reklam modeli vasıtası ile CPM ücretlendirmesi geçerlidir. Gerçekleşen gösterimler doğrultusunda kazanç elde etmeye başlarsınız. Sorunsuz sayım ve yüksek kazanç imkanı ile sistemi kullanmak için yönetici onayı almanız gerekmektedir. Popup reklam modelinde 1K için verilen ücret 1,00 TL şeklindedir.

Hangi kategoride kampanyalar bulunmakta?
Sistemimizde aşağıda ismi verilen kategoriler üzerine kampanyalar bulunmaktadır. Sürekli olarak yeni kampanyalar sistemimize eklenmekte ve sistemimiz geliştirilmektedir.

- Arkadaşlık
- E-Ticaret
- Finans Hizmetleri
- İndirme (Download)
- Mobil Kampanyalar
- Oyunlar
- Özel Alışveriş
- Şans Oyunları
- Tatil Seyahat
- Yabancı Ülke
- Diğer Kampanyalar

Mobil Trafik üzerinden kazanç elde edebilir miyim?
Sitelerinizin mobil trafiklerini kazanca dönüştürmek için Reklam.TL olarak güzel bir takım çalışmalar içerisindeyiz. Artık mobil trafikleriniz boşa gitmesin. Gerçekleşen aksiyonlar üzerinden kazanç elde edebileceğiniz harika bir kazanç modeli çok yakında Reklam.TL'de.

Ödeme Yöntemleriniz Nedir?
Şu an sistemimiz aşağıdaki yöntemleri kullanmaktadır.
- Banka Transferi
- PayPal ile Ödeme

Ödeme alt limiti ve ödeme dönemi
- Ödeme alt limiti: 100,00 TL
- Ödeme dönemi: Ödeme talebi bulunduğunuz ay itibari ile 30 gün sonra. (NET30)

Reklam.TL Hediyemiz!
Üye olan herkese üyeliği onaylandıktan sonra +10,00 TL hediye!

Size nasıl ulaşabilirim?

E-Posta: destek@reklam.tl
Web: http://reklam.tl
Destek Hattı: 0 (850) 302 02 91 (Yeni açıldı o sebeple bazı sorunlar var.)
Skype: rtl-yusuf