lostyazilim
tr.link

Bumerang hakkında soru

30 Mesajlar 4.006 Okunma
lstbozum
tr.link

OmERgin OmERgin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 10 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Şu an 16 TL alıyorum ve ilk çıktığı günden beri kullanıyorum :) 1 TL ile başladık biz de. Artma durumu var kısacası.

Bu ara günlük teklifler gelmeye başladı. Kısa sürede 120 küsür oldu. Yanlış olmasın 3 hafta içerisinde falan yaptım bu rakamı.

wmaraci
reklam

hopisu hopisu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Kars
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 15 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
2 hafta önce 40 lira aldım,kesntilerden geriye kalan:) adamlar 5 lira bonus veriyo ama parayı öderken bonusu geri alıyo:)

cografyahane.com

allytkn allytkn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Server-hosting
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 62 / 20
  • Ticaret 5, (%100)
Ben Platin Üyeyim Bumerangda. Dün 7 TL lik Teklif Geldi. Öceki Teklifler: 2-2-3-4-5-7 benim hesabımda gittikçe artıyor.

Stadyumplus | Taraftarın Spor Sitesi

SerdarKara SerdarKara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Fuarcılık ve organizasyon
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 0 / 95
  • Ticaret 3, (%100)
Bumerang Teklifleri İle Para Kazanılır Mı?

Bumerang’da altın veya platin üye olduktan sonra teklif almaya başlarsınız. Fakat bazı kişiler ilk teklifin ücreti çok düşük olduğu için Bumerang’ın kazandırmadığını iddia ediyorlar. Halbu ki ilk Bumerang teklifleri düşük ücretle başlar ve perormansınıza göre artar.

Örneğin gelen ilk teklifin 1 TL değerinde olduğunu düşünün. Bu teklifi blogunuzda yayınladıktan sonra o içeriğin okunma sayısı ve sosyal medyada paylaşım sayısına göre sonraki teklifler 30-40 TL gelebilir. Kısacası Bumerang’da ne kadar kazanacağınızı sizin performansınız belirler. Sanıyorum en fazla 100 TL teklif veriyorlar ama bunu açıklamak kullanıcı sözleşmesine aykırı olduğu için net bilgi yok.

http://bloghocam.blogspot.com/2013/10/her-yonuyle-bumerang-network.html

Google'a "Blog Hocam" yazın.
wmaraci
wmaraci

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Serdar Kara adlı üyeden alıntı

Bumerang Teklifleri İle Para Kazanılır Mı?

Bumerang’da altın veya platin üye olduktan sonra teklif almaya başlarsınız. Fakat bazı kişiler ilk teklifin ücreti çok düşük olduğu için Bumerang’ın kazandırmadığını iddia ediyorlar. Halbu ki ilk Bumerang teklifleri düşük ücretle başlar ve perormansınıza göre artar.

Örneğin gelen ilk teklifin 1 TL değerinde olduğunu düşünün. Bu teklifi blogunuzda yayınladıktan sonra o içeriğin okunma sayısı ve sosyal medyada paylaşım sayısına göre sonraki teklifler 30-40 TL gelebilir. Kısacası Bumerang’da ne kadar kazanacağınızı sizin performansınız belirler. Sanıyorum en fazla 100 TL teklif veriyorlar ama bunu açıklamak kullanıcı sözleşmesine aykırı olduğu için net bilgi yok.

http://bloghocam.blogspot.com/2013/10/her-yonuyle-bumerang-network.html

Bu tekliflerin mantığı nasıl? Yani 3-5-10-40 liralık teklifler diyorsunuz. Bu paraları ödeme süreleri ve reklamın bulunma süreleri mi var? Kısacası nasıl para kazanılıyor anlatabilirseniz sevinirim.

• Üyelik 15.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 0 / 95
  • Ticaret 3, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Bu tekliflerin mantığı nasıl? Yani 3-5-10-40 liralık teklifler diyorsunuz. Bu paraları ödeme süreleri ve reklamın bulunma süreleri mi var? Kısacası nasıl para kazanılıyor anlatabilirseniz sevinirim.

İlk teklif genellikle 1 TL'dir ve blogunuzun performansını ölçme amaçlıdır. O eklifin okunma ve sosyal medyada paylaşılma sayısına göre bir sonraki teklif 10-20-30 gibi rakamlara çıkabilir. Siz teklifleri başarıyla yayınladıkça ve preformansınızı arttıkça gelen tekliflerin maddi karşılığı da artar. Hesabınızda minimum 50 TL biriktiğinde ödeme talebinde bulunabiliyorsunuz. Ancak %20 stopaj kesintisi yapldığınıdan hesabınızdaki paranın %80'inini alabiliyorsunuz.

Teklifleri yayınlama süresi bittikten sonra yazıtyı silebilr veya değiştirebilirsiniz. Ancak Google'dan trafik getirdiği için ben silmiyorum. O size kalmış.

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

İlk teklif genellikle 1 TL'dir ve blogunuzun performansını ölçme amaçlıdır. O eklifin okunma ve sosyal medyada paylaşılma sayısına göre bir sonraki teklif 10-20-30 gibi rakamlara çıkabilir. Siz teklifleri başarıyla yayınladıkça ve preformansınızı arttıkça gelen tekliflerin maddi karşılığı da artar. Hesabınızda minimum 50 TL biriktiğinde ödeme talebinde bulunabiliyorsunuz. Ancak %20 stopaj kesintisi yapldığınıdan hesabınızdaki paranın %80'inini alabiliyorsunuz.

Teklifleri yayınlama süresi bittikten sonra yazıtyı silebilr veya değiştirebilirsiniz. Ancak Google'dan trafik getirdiği için ben silmiyorum. O size kalmış.

Yazıdan kastınız nedir? Örnek gösterebilir misiniz? Amaç sidebara reklam veya haber eklentisi gibi birşey eklemek değil mi? Bize yazı verip onu mu paylaşıyoruz?

• Üyelik 15.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 0 / 95
  • Ticaret 3, (%100)

Yazıdan kastınız nedir? Örnek gösterebilir misiniz? Amaç sidebara reklam veya haber eklentisi gibi birşey eklemek değil mi? Bize yazı verip onu mu paylaşıyoruz?

Bumerag teklifleri advertorial içerik yani tanıtım yazısı şeklinde gelir. Örneğin aşağıdaki link bir bumerang teklifidir ve bunu blogumda yayınlamam karşılığında belli bir ücret ödendi bana.

http://bloghocam.blogspot.com/2013/07/akll-telefonlardan-hangisini-secmeli.html

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Bumerag teklifleri advertorial içerik yani tanıtım yazısı şeklinde gelir. Örneğin aşağıdaki link bir bumerang teklifidir ve bunu blogumda yayınlamam karşılığında belli bir ücret ödendi bana.

http://bloghocam.blogspot.com/2013/07/akll-telefonlardan-hangisini-secmeli.html

Tamam hocam makalenizi de okudum, yorumumu bıraktım :) Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

• Üyelik 15.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 0 / 95
  • Ticaret 3, (%100)

Tamam hocam makalenizi de okudum, yorumumu bıraktım :) Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Üye olmadan önce yorumunuza yazdığım cevabı okuyun lütfen.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al