lostyazilim
tr.link

Resmin Üstüne Sosyal medyada Paylaş Eklemek?

8 Mesajlar 2.742 Okunma
lstbozum
tr.link

ApranaX ApranaX E-ticaret Yöneticiliği Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek E-ticaret Yöneticiliği
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 77 / 76
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar. Kullandığım Wordprees İpin teması var birsite dolaşırken çok hoşuma giti resmin üstüne gelince aşağıda verdiğim resimdeki örnek gibi sosyal ağşarda paylaş çıkıyor bu uygulamayı nasıl yapabiliriz yardımcı olabilirmisiniz rica etsem bilgili arkadaşlardan?

Örnek verdiğim siteyinin kodlarını buldum. Yanlız onun site adresini lerini kaldırmak gerek kaldırmaya çalıştım kodlar bozuluyor bunu nasıl yapabilirsiniz yardımcıolabilirmisiniz? rica etsem

width="95" height="21" allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://SİTEADRESİ.com/2013/10/26/takip-etmeyeni-ben-de-etmem/&title=Takip etmeyeni ben de etmem&layout=button_count">
width="85" height="21" allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" src="http://platform.twitter.com/widgets/tweet_button.html?url=http://SİTEADRESİ.com/2013/10/26/takip-etmeyeni-ben-de-etmem/&text=Takip etmeyeni ben de etmem&count=horizontal&via=pufterem">
style="margin:-8px 0 0 -7px">width="70" height="28" src="https://plusone.google.com/u/0/_/+1/fastbutton?url=http://SİTEADRESİ.com/2013/10/26/takip-etmeyeni-ben-de-etmem/&size=medium&count=true&annotation=bubble&lang= tr" scrolling="no" frameborder="0">

wmaraci
reklam

MertKoseoglu MertKoseoglu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek x
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 120 / 168
  • Ticaret 3, (%100)
Demek istediğini tam anlamadım. Şimdi resim düşündüm. Normalde resmin uzerınde birsey yok. Üzerine gelınce sosyal medya ikonları gozuksun. Budur insallah. Acele yazdım birseyler denemeye fırsatım olmadı ama olması gerek.
jQuery ile yazdım ben.
<script></script>

<script>
$(document).ready(function(){
/*Sabitler*/
var gizle = $('.sosyal');
var nesne = $('.resim');
$(gizle).hide();
/*Hover Fonksiyonu*/
$(nesne).hover(function(mkoseoglu){$(gizle).show();},function(){$(gizle).hide();})
});
</script>

Sosyal medya ikonlarının oldugu div normalde gizli haldedir. Üzerine gelındıgınde gozukur. Sen bir dene önce anlamadıgın yer var ise anlatırım.

ozturk ozturk Her daim öğrenci... Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Her daim öğrenci...
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 80 / 76
  • Ticaret 7, (%100)

faruk öztürk kişisel site webmaster webtasarım

bu da css dosyası

body { font-family: Arial; margin: 0 auto; }
.frk {position:relative; width:200px; height:70px;}
.frk span {display:none; position:absolute; top:50%; left:20%; width:200px; height:70px; margin:-25px 0 0 -25px; }
.frk:hover span {display:block;}

örnek görünüm

Erzin'in de Haberi Olacak Artık...!
www.erzinhaber.com

• Üyelik 02.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 77 / 76
  • Ticaret 0, (%0)

MertKoseoglu adlı üyeden alıntı

Demek istediğini tam anlamadım. Şimdi resim düşündüm. Normalde resmin uzerınde birsey yok. Üzerine gelınce sosyal medya ikonları gozuksun. Budur insallah. Acele yazdım birseyler denemeye fırsatım olmadı ama olması gerek.
jQuery ile yazdım ben.
<script></script>

<script>
$(document).ready(function(){
/*Sabitler*/
var gizle = $('.sosyal');
var nesne = $('.resim');
$(gizle).hide();
/*Hover Fonksiyonu*/
$(nesne).hover(function(mkoseoglu){$(gizle).show();},function(){$(gizle).hide();})
});
</script>

Sosyal medya ikonlarının oldugu div normalde gizli haldedir. Üzerine gelındıgınde gozukur. Sen bir dene önce anlamadıgın yer var ise anlatırım.

Kodları Nasıl ekleyebilceğim Konusunda Yardımcı olabilirmisin . Örner verdiğim resimde üstüne geldiğinde sosyal medya ikonları çıkıyor resme dikkat ettiyseniz?

Ek Olarak:

ozturk adlı üyeden alıntı

bu da css dosyası

body { font-family: Arial; margin: 0 auto; }
.frk {position:relative; width:200px; height:70px;}
.frk span {display:none; position:absolute; top:50%; left:20%; width:200px; height:70px; margin:-25px 0 0 -25px; }
.frk:hover span {display:block;}

örnek görünüm

Bu uygulama sadece tek bir resim üzerinemi yoksa bütün resimler içinde uygulanabilirmi? Mantık uygulaması doğru ama istediğim ilk yazımda belirtiğim ve örnek verdiğim gibi olmasını istiyorum

wmaraci
wmaraci

MertKoseoglu MertKoseoglu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek x
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 120 / 168
  • Ticaret 3, (%100)
.resim classına resmın classını sosyal classına da sosyal medya classlarını yazacaksın
ıcerıklerını whıle dongusu ıcınde bu sekılde cekersen tum resımlerınde olur arastırma yap bıraz

• Üyelik 02.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 77 / 76
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar Kodları Buldum yanlız, Büyük harflerle SİTE ADRESİ ile belirtiğim Kodları Kaldırmam gerekiyor denedim, olumsuz sonuç oldum, Kodları kaynak görüntüleden aldığımdan dolayı, malum arkadaşın sitesi linkleme gözüküyor, bu Olayı Kendime Göre nasıl ayarlayabilir. Biliyorum basit bir çözümü var ama tam çözemedim :S

style="margin:-8px 0 0 -7px">

ozturk ozturk Her daim öğrenci... Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Her daim öğrenci...
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 80 / 76
  • Ticaret 7, (%100)

ApranaX adlı üyeden alıntı

Ek Olarak:

Bu uygulama sadece tek bir resim üzerinemi yoksa bütün resimler içinde uygulanabilirmi? Mantık uygulaması doğru ama istediğim ilk yazımda belirtiğim ve örnek verdiğim gibi olmasını istiyorum

single.php de veya nerede uygulacaksanız o alanda resmi çekerken
...
içerisindeki
;

kısmına kullandığınız temadaki resim kodunu yazmanız yeterli.. bu şekilde tüm resimler için geçerli olacaktır. aynı şekilde ... arasına da sosyal paylaşım ikonlarınızı ve paylaşım linklerini ekleyebilirsiniz.

resim eklemek için özel alan mı kullanıyorsunuz yoksa ilk resmi direk almak şeklinde mi kullanıyorsunuz thumbnail özelliği mi, onu bilemediğim için tam kodları yazamıyorum.

Erzin'in de Haberi Olacak Artık...!
www.erzinhaber.com

• Üyelik 02.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 77 / 76
  • Ticaret 0, (%0)
konu Günceliğini Korumakta arkadaşlar?

style="margin:-8px 0 0 -7px">

örnek verdiğim siteyinin kodlarını buldum. Yanlız onun site adresini lerini kaldırmak gerek kaldırmaya çalıştım kodlar bozuluyor bunu nasıl yapabilirsiniz yardımcıolabilirmisiniz? rica etsem

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al