başlık çok hoşuma gitti çok güldüm :)
,
Çok sağol dostum, ama işte Google sağolsun mizah anlayışımızı bir hayli geliştirdi:)
FilmlerBizden adlı üyeden alıntı
Türkçesi : :)Aynı hostingde yahut ip adresinde olan bir siteden Footer link almış olabilir misiniz? almış iseniz o linkleri google webmaster araçlarından bağlantı reddetme aracı ile reddedin. sitenize verilen bağlantılar silinince düzelip düzelmediğini görebiliriz.
Olabilir değil.Doğru tespit hocam yaptım , nedeninin bu olma ihitimali sunucu ipleri aynı olduğu için mi çıktı diyorsun?Eğer öyleydiyse bile sorunu çözebilmem için bana önerebileceğin bir yol var mı?İlgin için ayrıca teşekkür ederim.
aynı sorun bende de var 2 aydır artık hiç uğraşmıyorum yükselirse yükselir. :D
Bende bırakmıştım ama o kadar emeğim var boşuna gitsin istemiyorum yazıların neredeyse hepsi özgün
sandbox değil bu, filtre. spam kastıysanız başınıza gelir
Kastığım söylenemez çok uğraşmam o tip şeyler ile fakat öyleydiyse bile önerebileceğiniz bir çözüm var mıdır?
Ek Olarak:
FilmlerBizden adlı üyeden alıntı
Türkçesi : :)Aynı hostingde yahut ip adresinde olan bir siteden Footer link almış olabilir misiniz? almış iseniz o linkleri google webmaster araçlarından bağlantı reddetme aracı ile reddedin. sitenize verilen bağlantılar silinince düzelip düzelmediğini görebiliriz.
Hocam ya senin söylemiş olduğunu yapmış olabilirim çünkü verileri incelediğimde aynı sunucu üzerindeki siteden en çok ziyaretçi aktaran site olmuş.Footer dan linkleri kaldırdım, fakat web yöneticisi araçlarında gelen bağlantıyı engelleme gibi bir şey göremedim eğer mümkünse resimli olarak veya detaylı bir şekilde tarif etsen şu engelleme olayını:D:D