kelebek adlı üyeden alıntı

Bence oldukça iyi fakat interneti ortak kullanmaya çalışırsanız anlaşılınca büyük bir ceza keserler

Kablosuz kullanacağımız için bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

BRHMCR adlı üyeden alıntı

Hacı tp-link markası berbat bir marka ethernetle bilgisayarda pek sorun çıkarmayabilir ama wifi kalitesi çok düşük bende kablosuz td-84w kullanıyorum seninkine göre biraz daha ucuz fiyat ama araştırdığıma göre çoğu kişi memnun değil.

tavsiyem zyxel alman eski modemimdi o modemle 8 mbit internet varken torrent'de 2.3 mbps görmüştüm. Bu modemi aldım alalı "AKK" ye girmeden torrent den indrime yapıyorum 700 kbps maksimum..

Eski modemimde zyxel idi ancak verim alamayınca T-link e döndüm ve memnunum açıkcası. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Batuhan adlı üyeden alıntı

TP-Link sağlam bir markadır, ürünün teknik özelliklerinin de ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Cezai meseleye gelince ortada bir kablo bağlantısı olmadığından hukuki yaptırımlar pek uygulanabilir değil.

Şu ürünü de düşünebilirsiniz, sinyal gücü aynı.

Bütük ihtimal ile alacağım modemi, yorumunuz için teşekkür ederim.

Tikkafalı adlı üyeden alıntı

ASUS RT-N66U öneriyorum

bir kere alıyorsunuz kaliteli olsun bana kalırsa :)

Aslında araştırırken asus marka modem görmüştüm almayı hedefledim ancak kısmet olmadı. Yorumunuz için teşekkür ederim.

uguur adlı üyeden alıntı

Benim modem :) kesinlikle tavsiye ederim...

Yorumunuz için teşekkür ederim.