OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Merhaba arkadaşlar;
Bildiğiniz üzere %100 sıfırdan yapılmış olan Türk yapımı forum sistemi olan PhpKF sizce nasıl? Aranızda kullanan arkadaşlar varsa iyi bir açıklama istiyorum.
Forum kurmayı düşünüyorum alışılmışlıktan farklı olarak özellikle bir Türk sistemi olduğundan destek vermek istiyorum ama ilk olarak kullanıcılardan fikirlerini almak istedim.
Seo olanakları nasıl?
Eklenti ve Tema olanakları nasıl?
Arama Sonuçlarında Kalıcı Olma vb...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben bir zamanlar kullanıyordum.Bence gayet güzel ve stabil bir forum scripti. Yanlış hatırlamıyorsam en son kullandığımda 1.70 sürümüydü.
Dediğiniz gibi TÜRK projelerine destek vermek gerekiyor ancak ne yazık ki milletimiz kendi halkını kendi yaptıklarını karalamak küçük görmekten başka birşey yapmıyor..Portalıda ayrıca güzel seo bakımından iyi bence link yapısı itibarı ile.Tema konusunda phpkf.com daki temalar var kendinizde uyarlayabilirsiniz fazla zor değil diye biliyorum.Eklenti vs konusuda o kadar sıkıntılı değil bence bayağı eklenti var ve işe yarar şeyler.
Emin olun ilk çıktığı yıllarda insanlar mybb smf gibi bedava scriptler yerine phpkf ye destek verip kursalardı şuanda işler daha farklı olurdu bence.Ne olursa olsun elin yabancısı kendi ülkesine destek için sevmese bile yardım ediyor ama bizdeki bu yabancının ki daha iyi TÜRK yapımı işe yaramaz mantığı herşeyi öldürüyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer bir forum sistemi kuracak olsam gözüm kapalı kurardim isim olmadığı halde uzun zamandır takip ediyorum genelde Biz Türk webmasterlarda olmayan kararlılık bu arkadaşlarda var ve bir forum sisteminde olması gereken mesela üye olmayanlara link gizleme gibi en temel eklentiker ve fazlası var destek olmak lazım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence çok iyi iş çıkarmışlar uzun zamandır takip ediyorum.Kullanım kolaylığı sadeliği çok iyi ihtiyacınız olan eklentiler mevcut zaten fazlası da zarar.Tema olarakta bikaçtane güzel temaları var yeni çıkacak sürümün 2 adet güzel teması var ne zaman yayınlanır bilmiyorum ama gittikce gelişiyor diyebilirim..Bu aralar yeni CMS sistemi yazıyolar biraz meşguller sanırım.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Scripti ben de kurup kullandım. Gayet güzel umarım sevilir.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Var, scriptin tema sayısı çok az.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
güzel bir forum sistemi bence gözün kapalı kurabilirsin.