Ben bir zamanlar kullanıyordum.Bence gayet güzel ve stabil bir forum scripti. Yanlış hatırlamıyorsam en son kullandığımda 1.70 sürümüydü.
Dediğiniz gibi TÜRK projelerine destek vermek gerekiyor ancak ne yazık ki milletimiz kendi halkını kendi yaptıklarını karalamak küçük görmekten başka birşey yapmıyor..Portalıda ayrıca güzel seo bakımından iyi bence link yapısı itibarı ile.Tema konusunda phpkf.com daki temalar var kendinizde uyarlayabilirsiniz fazla zor değil diye biliyorum.Eklenti vs konusuda o kadar sıkıntılı değil bence bayağı eklenti var ve işe yarar şeyler.
Emin olun ilk çıktığı yıllarda insanlar mybb smf gibi bedava scriptler yerine phpkf ye destek verip kursalardı şuanda işler daha farklı olurdu bence.Ne olursa olsun elin yabancısı kendi ülkesine destek için sevmese bile yardım ediyor ama bizdeki bu yabancının ki daha iyi TÜRK yapımı işe yaramaz mantığı herşeyi öldürüyor.
Dediğiniz gibi TÜRK projelerine destek vermek gerekiyor ancak ne yazık ki milletimiz kendi halkını kendi yaptıklarını karalamak küçük görmekten başka birşey yapmıyor..Portalıda ayrıca güzel seo bakımından iyi bence link yapısı itibarı ile.Tema konusunda phpkf.com daki temalar var kendinizde uyarlayabilirsiniz fazla zor değil diye biliyorum.Eklenti vs konusuda o kadar sıkıntılı değil bence bayağı eklenti var ve işe yarar şeyler.
Emin olun ilk çıktığı yıllarda insanlar mybb smf gibi bedava scriptler yerine phpkf ye destek verip kursalardı şuanda işler daha farklı olurdu bence.Ne olursa olsun elin yabancısı kendi ülkesine destek için sevmese bile yardım ediyor ama bizdeki bu yabancının ki daha iyi TÜRK yapımı işe yaramaz mantığı herşeyi öldürüyor.
Aynen katılıyorum. Zaten ilk başta hiçbir ürün kusursuz olamaz. Google,Facebook gibi sitelerde çok kötü ve açıkları vardı ama destekler artarak büyüdükçe onlar büyüdü ve bugünkü hallerine geldiler. Bizde kendi ürünlerimizi desteklemeliyiz. Şuan sitelerimde adsense olduğu halde ara.com.tr reklamlarını kullanırım tek amaç küçükte olsa desteğimi vermek.
Eğer bir forum sistemi kuracak olsam gözüm kapalı kurardim isim olmadığı halde uzun zamandır takip ediyorum genelde Biz Türk webmasterlarda olmayan kararlılık bu arkadaşlarda var ve bir forum sisteminde olması gereken mesela üye olmayanlara link gizleme gibi en temel eklentiker ve fazlası var destek olmak lazım
Katılıyorum önemli olan eklentiler ilk başta yapılmış.