“Hiç sütyenin de akıllısı olur muymuş?” diye düşünmeyin. OgilvyOne Athens yaparsa olur! Bu sütyen çıkarılınca tweet atıyor.

Gün geçmiyor ki bir akıllı ürünle daha karşılaşmayalım. Geçtiğimiz hafta Hisense isimli firma dünyanın ilk akıllı klimasını bizlere sunmuştu. Daha öncesinde ise Huggies, akıllı bebek bezini tanıtmıştı. Şimdi karşınızda akıllı sütyen. Yunan OgilvyOne Athens firması tarafından üretilen bu akıllı sutyenin kopçası çıkartıldığında size tweet atıyor.

Güzel ama bunu yapmaktaki amaç ne? Firmanın böyle bir şey yapmasının amacı kadınların en büyük korkularından birisi olan göğüs kanseri için geliştirilmiş. Sütyenin kullanıcısı sütyenin kopçasını her çıkartışında bir tweet atılıyor. Bu tweette ise oldukça önemli olan göğüs kanseri muayenesi hatırlatılıyor.

Gönderilen bu tweetlerde ise #tweetingbra hashtagi kullanılıyor. Bu şekilde kadınların en büyük korkularından birisi olan göğüs kanserinin önüne geçilmesi amaçlanıyor. İlerleyen zamanlarda göreceğiz bu sütyenin başarılı olup olmadığını. Aşağıdaki videodan sütyeni inceleyebilirsiniz.



kaynak : http://technosnews.com/yeni-trend-akilli-sutyen/