ademd adlı üyeden alıntı

Pek hoşuma gitmedi açıkçası. Daha ilk dakikadan, deneme amaçlı bir şey aratayım dedim sonuç çıkmaması bir yana birde sekmeyi dondurdu. Browser'dan mı kaynaklanıyor diye diğer 2 browserla denedim yine aşırı yavaş ve donmalar oluyor.


Merhaba bu konuda bu güne dek aldığımız ilk yorum ancak yinede sebeplerini inceleyerek araştıracağız, Browser'da dondurma gibi bir durum söz konusu olmaz, bilgisayarınız ile alakalı bir sorun olabilir bunu incelemenizi rica ediyorum. "Arama Kalitesi Ekibi" çalışmaları için gerekli araştırmalar başladı bu konuda gerekenler en kısa sürede uygulanacaktır. 2014 yılı için bu açıklamaların tamamını yapmıştık ancak yazmak'da herhangi bir sıkıntı yok. Yorum için teşekkürler.

Ek Olarak:

davutkara adlı üyeden alıntı

Adım atmak her zaman iyidir. Bence ekibinizi biraz daha genişletin. Ayrıca türkiye de çokca üniversite mezunu olmamasına rağmen programlamadan iyi anlayan kişiler var onlarla da görüşmenizi ve ekibinizde bulundurmanızı tavsiye ederim. Forum gibi bölümlerinizdede daha çok türk yapımı forum sistemlerini kullanırsanız bence iyi olur. Bu nedenle sizde diğer türk yapımı projeleri desteklemiş olursunuz. Başarılar.


Merhaba Davut düşüncelerin için teşekkür ediyorum, Türkiye'de ekip kurarak tüm verilerimizi Türkiye'de barındırıp çalışmalarımızın tamamını Türkiye'de yürüterek Türkçe kelime haznesi geniş ve bir o kadar analize ve yeni teknolojilere müsait bir altyapı ile devam etmeyi bizlerde istiyoruz. Ancak bir çok etken buna şu an için engel oluyor Türkiye'de 3 GB internet 20,000 doların da üzerinde bir bedel ile satılıyor ne yazıkki bu şartlarda Türkiye'de global projeler yürütmek söz konusu değil. Forumlara gelince elbetteki bizim için ilk planda forum çalışmaları yer alıyor daha önce de belirttiğim gibi Browser çalışması, sosyal medya, video ve mobil uygulamalar ile 2014 yılına çok daha iyi bir altyapı ile hazırlanıyoruz. 2014 yılında kullanıcılarımıza sunacağımız yeni çalışmalarımız ile hemen herkesin ihtiyacını karşılıycak şekilde bir arama motoru oluşturmayı hedefliyoruz. Sizlerinde değerli katkıları ile bunu başaracağımıza inanıyoruz. Yorumlarınız için teşekkürler

İyi forumlar