Arkadaşlar merhaba web sitemi 18 Ekim Cuma 2013'de yayına soktum. Sitem online film izleme sitesidir. İndexlerim çok güzel. Konuyu açar açmaz Google ve Yandex'te index alıyor. Fakat problem şu ki Yandex'ten tek tük ziyaretçi gelse de Google'dan neredeyse hiç ziyaretçi gelmiyor. Şu anda ziyaretçi kaynaklarımın çoğunu sosyal medya oluşturmakta. Fakat 10 gün olacak neredeyse Google'dan 1-2 ziyaretçi geldi. Bu normal midir ? Sitemde 30'a yakın film var.

SEO olarak yaptıklarım

Her gün düzenli aralıklarla film ekliyorum, Tüm SEO ayarları ve eklentileri sitemde mevcut
Film eklerken gereksiz etiket girmiyorum, Bot kullanmıyorum, Film hakkındaki kısımları kendim özgün olarak yazıyorum.
Film Etiketlerini 4'den fazla girmiyorum. Paravan siteler yardımıyla backlink yaratıyorum kendime. Flickr dahil Facebook, twitter, google + hesaplarımdan yayın yapıyorum konu index alınca ve fragmanları kendim ekleyip altına konu linkleri veriyorum.

Şimdilik SEO adına yaptıklarım bunlar. Yakında backlink veya hacklink almayı da düşünüyorum. Sizce bu kadar şeye rağmen hala index almamam doğal mı ?

Ciddi olarak yardımcı olabilecek fikir sahibi arkadaş varsa site linkini PM olarak göndereceğim. Şimdiden teşekkür ederim.