Arkadaşlar sitemde şimdiye kadar sayyaç kullanıyordum. Merak edip Google Analytics hesabı açtım. bu konuda sizlere bir kaç sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1- üye olurken 2 farklı hesap türü çıktı karşıma birisi beta hesabı diğeri biraz daha az özellikteki clasic hesap gibi birşeydi tam hatırlamıyorum. Ben beta olanını seçtim ücretli midir ya da diğerinden farkı daha profesyonel olmasımıdır?

2- Sitem wordpress tabanlı. Google Analytics kodunu sitedeki sayyaç kodunu koyduğum alana ekledim. Ama Google Analytics sitesinde tüm php sayfalarına gibi bir açıklama vardı. kodu tam olarak nereye eklemeliyim. temafabrika habertemasını kullanıyorum ve burada temanın sayyac kodu diye ayarı vardı oraya eklemem yeterlimi? Kısacası bu kodu nereye ekleyeceğim konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum
3- sitede subdomain şeklinde forum kurulu. forum.xx.com gibi. sayyac ya da Google Analytics kodunu buraya da eklemem gerekiyor mu? bilmiyorum doğrumu düşünüyorum ama subdomaine gelen kullanıcıların çoğul hite yansıdığını düşünüyorum ben onun için ayrı bir kod ekleme gereği duymadım şimdiye kadar.

bu konularda değerli bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese bol hit bol kazançlar diliyorum.

Ek Olarak: bilgisi olan kimse yok mu arkadaşlar?