Cadde Media adlı üyeden alıntı

bandwich de sınırlı kardeş.

turhost.com adresindeki sınırsız hosting lere bakarsanız alt tarafta detaylı açıklama yapılmış:

Genel Kullanım Koşulları
Tüm paketlerimiz için Kullanıcı Sözleşmesi haricinde aşağıda yer alan kullanım maddeleri geçerlidir.

Tüm paketlerimiz için Genel Kullanım Sözleşmesi için de hesap başına e-posta kotası 250 MB'dir. E-Posta gönderim limiti 200 Adet / Saat'tir.
Paketler dosya paylaşımı, veri deposu, yedekleme gibi web hosting kavramına aykırı düşecek amaçlar için kullanılamaz.
Paketler toplu / spam e-posta gönderimleri için kullanılamaz.
Müşteri tarafından alınan yedekler 15 gün süreyle sunucuda barındırılır ve daha sonra sistem tarafından otomatik olarak kaldırılabilir.
Ücretsiz site taşıma hizmeti için %100 taşıma garantisi verilememektedir.
Sınırsız özellikler adil kullanım politikası esasına dayanmaktadır. Buradaki amaç müşterilerimizin herhangi bir limite takılmadan iyi niyet çerçevesinde paketlerini kullanmalarıdır. Paketlerde bu esasa bağlı CPU limiti uygulaması mevcuttur.
Paketlerimizde aksi belirtilmedikçe CPU kullanım limiti bir işlemci çekirdeğinin %25'i kadardır. Belirli paketlerde bu oran %50'ye kadar çıkabilmektedir.
Turhost.com belli aralıklarla kaynak kullanımını (CPU, dosya adedi / boyutu, MySQL işlemleri vb.) takip edebilir ve müşteriden kaynaklarını düşürmesini isteyebilir.
Turhost.com'un neden göstermeksizin her zaman hizmeti sonlandırma ve iade hakkı vardır.
Turhost, hosting paketlerinde ve bu paketleri etkileyen maddelerde ve tüm diğer unsurlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Sanırım bu benim yukarda bahsettiğim şeyi açıklıyor adı "Sınırsız Hosting" ancak kendisi sınırsız değil.

Ek Olarak:

Ozi adlı üyeden alıntı

Sınırsız degilde, kapasite doldugunda ek kapasite kullanımı var, diger sunucuların çalışmasını engelleyecek çalışmalar yasak, hosting'i veri depolama olarak kullanımı yasak tespiti halinde hesap kapatılır, aşırı saldırılarda hesap kapatılır, aşırı trafik kullanımı hesabınızı kapatır, aşırı disk kullanımı kapatır. Bunlar bilindik şeyler, hosting'te sınırsız olayını aramayın, vds - vps - sanal sunucu vs mevcut.

Değerli Ozi ne yazıkki sanıldığı gibi VPS yada VDS yada sunucu çalışmalarında da böyle bir durum söz konusu değil. Eğer bahsettiğin Cloud Server sistemleri ise onlarda dahil olmak üzere her birinde bir sınır mutlaka vardır. Şu anda sınırsız olan hiç bir hizmet yoktur. Açık ve kısa olması için bunu bilmenizde yarar var. Bir çok site içerisinde 30 - 40 TL yada dolar gibi komik rakamlara sınırsız hosting sınırsız mail hesabı sınırsız MySql gibi saçma yazılarla satışlar yapıyorlar ve insanların bilinçsizliğinden faydalanarak para kazanıyorlar bu sahtekarlıktır. Yani kişinin bilmediği bir konuda onu kandırarak elde edilen para "Haram"dır. Allah bunun hesabını hem bu dünyada hem ahirette soracaktır. Ticaret helal bir kazanç yöntemidir ancak ticaret de sahtekarlık da haramdır.

Not: Gerçi bu kişilerin haram helal gibi bir derleri yok olsa zaten bunu konuşuyor olmazdık. Allah ıslah etsin diyelim.