cudjex adlı üyeden alıntı

merhaba
öncelikle tebrikler güzel ilerliyorsunuz.
önce bi arama motoru hizmetinizi düzene sokun, kaliteleştirin, ajax ile kullanım kolaylığı sağlayın vs ondan sonra forum gibi diğer yan hizmetlere geçersiniz. acele etmenize gerek yok.
ben ortada tekelleşme çabası görüyorum biraz.

Merhaba değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum öncelikle. Her bir çalışmanın bir amacı ve her amacın arkasında yatan farklı bir gerçek var, yapılan herşeyi burda anlatmak ne yazıkki mümkün değil anlatıldığında herkesin anlayabileceğinden eminiz ancak anlatımı kolay ve kısa olan şeyler olmadığından burda kısa kısa bahsediyoruz.

Insanların geliştirmiş olduğu forum veya blog gibi çalışmalarda testler yapmamak için ve Forum çalışmaları bizim için oldukça ciddi önem taşıdığı için bizde yaygın olan forum çalışmalarından kullanarak Spider yani GeliyooBot/1.0 ı kendi çalışmamız üzerinde test etmeye karar verdik bunedenle bir forum çalışmamız bulunuyor. Diğer sitelerinde bir çğu aynı nedenle açıldı. Tekelleşme çabasına gelince yanlış düşünüyorsunuz bizim amacımız ülkemizde başarıya ulaşarak kaliteli bir çalışma ortaya koymak. Sizlerinde değerli destekleri ile bunu başarabiliriz.

Tekrar teşekkürler.