Rica ederim,

Google Analytics sana sayyaç'tan çok daha doğru ve ayrıntılı raporlar sunacaktır, kurulumu çok zor değil ve tabi ne ölçmek istediğine bağlı olarak biraz da özelliklerini öğrenince çok işine yarayacaktır.

Soruna gelecek olursak; eğer trafiğin olduysa kısa sürede göstermesi gerekir, belki zaman diliminden dolayı geç raporlama görüyor olabilirsin.

Kodun çalışıp çalışmadığı, üst sağda yer alan "Yönetici" tıklayıp açılan alandaki "İzleme Bilgileri" altında yer alan "İzleme kodu" sayfasında bulabilirsin. Eğer "Durum: Veriler Alınıyor" yazıyor ise sıkıntı yoktur.
Ayrıca daha kolay olarak sitende her hangi bir sayfa açtıktan sonra sol menüde yer alan "Gerçek Zamanlı" alanında aktivite görüyorsan kod doğru çalışıyordur.

Dediğim gibi eğer Google Analytics hesabını "Universal Track" olarak açtıysan kod ve Analytics üzerinde bir değişiklik yapmana gerek yok. Aynı kodu forumunda da kullanabilirsin, foruma yapıştırman yeterli. Tabi subdomainin olan forum için ayrı bir tema & panel kullanıyorsan oradan yapman gerekiyor veya en temizi index sayfandaki kısmından hemen önce ekle sıkıntısız çalışır.
kolay gelsin