Metin adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum, DMOZ editörlerinin hepsi gönüllüdür ve görev atamaları gönüllülük esasına göre yapılır. Herhangi bir kişi bir kategorinin editörü olmak istediğini belirtir ve onaylanırsa görevine başlar. Sizin başvurduğunuz kategorinin editörü uzun süredir giriş yapmamış olabilir aynı şekilde başvurduğunuz kategorinin belirli bir süre için editörü atanmamış olabilir.

Bu nedenle sitenizin DMOZ kriterlerine uyup uymadığına iyi karar vermelisiniz. Her editör onaylamadığı bir site için dönüş yapmak zorunda değildir, aynı zamanda birkaç basit hatadan/eksiklikten ötürü dizine alınmayan siteler için kimi editör arkadaşlarımız dönüş yapabilmekteler.

Sistemi daha iyi anlamanız açısından kurallara göz atmanızı öneriyorum;

>> http://www.dmoz.org/docs/tr/about.html

Önemli Not: Size DMOZ editörü olduğunu söyleyen ve sitenizi para karşılığında dizine eklemek isteyen kişilerin DMOZ kullanıcı isimlerini ve mail adreslerini bana ulaştırırsanız, gerekli yerlere iletir ve bu şekilde sistemi suistimal eden kişileri bir nebze de olsa durdurmuş oluruz.



Hocam Mümkünse Yukarıda kişiye özel suçlamalar yapmışım.. Bunun Yanlış olduğunu anladım Mümkün ise Konuda MELİH Şahin adı geçen yorumları siler misiniz.. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim