hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim ancak:

1- yöntem olan sağ tık engellemeyi yaptım bu sefer de ctrl+c ile tüm yazılar seçilebiliyor bunu engelleyemedim.

2- yazıların içine bir çok link ekliyorum hatta . virgül gibi işaretlere de ekliyorum ki farkedilmesin diye ama her ne hikmetse sitede eklediğim linklerin tümü kaldırıyorlar. muhtemelen tüm linkleri bir tıkla silebiliyorlar.

3- DMCA ya üye olduk fakat ücretli bir programmış ve yıllık sadece 15-20 civarı yazı için 150-200$ gibi bir ücreti varmış. bu da çözüm değil en azından benim için

4- tnt ye üye olup kodları aldıktan sonra yazıyı yapıştırdığında link çıkıyor evet ama link aynı zamanda silinebiliyor. yazıyı yapışırdıktan sonra link silinmese bir çözüm olabilir belki ama yazıyı kopyalayan bir kişi bu linki pekala silebilir.

ayrıca yazıların içerisine bu yazı xx.com sitesinden çalışmıştır gibi cümle aralarına yazı ekliyorum ama bunlar da siliniyor.

değerli arkadaşlar çalma işini engelleme konusunda başka yapılabilecek ne var önerilerinizi bekliyorum. ayrıca pagerank konusunda yazdıklarım ile ilgili fikirleriniz neler?