Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Aylık kaç makale yazabilirsin? Ve çalışmak istediğin model nedir? Aylık maaş şeklinde mi yoksa yazdığınkadar haftalık almak mı? Eğer bu işi layıkı ile yaparım diyorsan iş bulabilirsin. Ancak üç gün yazıp beş gün yatarsan dirayetli olmazsan pek iyi değil geleceğin açısından. Nasıl çalışmak istediğini yazarsan çalışabileceğin bir çok yer bulabilirim.

Şimdi zaten bu işle uğraşamam. Uğraşsam da zevk için hafta da 1- 2 yazı şeklinde. Ama yazın ciddi bir şekilde yapmayı düşünüyorum.

İşin içine daha önce hiç girmediğim için ayda - günde kaç makale yazabileceğim konusunda emin değilim. Ama günde 3 - 4 makale olabilir. Fakat iş alımları başlayınca kapasitemi öğrenirim neticede. Ona göre bir plan çizerim.

Kazanca gelirsek yazdığım kadar haftalık almak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Çalışmak istediğiniz model derken neden bahsettiğinizi anlayamadım. Biraz daha açar mısınız?

TheCompany adlı üyeden alıntı

Tabi eğer kendimi bu işe sürekli veremem diyorsan dediğinde haklısın , çünkü google güncellikte ister. ben sadece uzun vadede yararları olacağı için söyledim çünkü şimdi kendi sitende yazdığın bir makale sana 2 sene sonrada hit yani aynı zamanda para getirir fakat sattığın makale aldığın parayla sınırlıdır. Bir de gözlemlerim bu makale işinde profesyonelleşen arkadaşların kendi sitelerini açtığı yönünde.

Hmm. Haklınısınız. Düşüneceğim dediklerinizi.