-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bunu Türklerin projesi olarak lanse etmek komedi
birkaç mühendis dışında üst kadro yabancı
zaten ihale Türkiye'nin değildi.
neyse, önündeki tüm engellere rağmen sonunda bitebildi, hayırlı olsun istanbullulara
ozergul.net/com
Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Askeriyede bir bakış açısı vardır; "Sen üretemiyorsan onlardan iyi kullan" diye. Japonlardaki teknoloji bizde yok diye proje yapılmasın mı yani? Hükümet destekçisi falan değilim, siyaset ve politikadan da nefret ederim ama ortada hatrı sayılır bir icraat var kabul etmek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiye için asrın projesiydi başarıldı.
Balıkları görmek isteyen arkadaşlarda bi zahmet vapurla geçerken baksınlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben yaptım onu devlet değil
Benzin 5
Dolar 2 !
ChuckBartowsKi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
sevmediğimiz hükümet yaptı diye projeye çamur atmaya gerek yok bence nihayetinde bizim paralarımızla yapıldı , hem güvenlik konusuda karalamadan başka bişey değil nihayetinde bu işi japonlar yaptı başbakanları açılışında bulundu ciddi bir proje türk üstlenici firmalara yandaş olduğundan şüpheyle baksak bile japonların kontrolünde yapıldı dandik iş yapacaklarına yada eksiklik varken tehlikeli bir durumda kullanıma açacaklarına ihtimal vermiyorum . bunları söylemekten bile utanıyorum ama dinsiz ateist bilmem ne dediğimiz adamlar bizim sözde hacı hoca paragöz müteahhitlerden çok daha dürüst çalışıyorlar düzgün iş yapıyorlar.
Ortada eleştirilecek bişey varsa o da bütün olan biteni lütuf gibi gösterip o açılışı mitinge çevirmeleri , neyse sonrası sıkıntılı olabilir konuşmaları izleyen olup bitenleri görmüştür zaten .
Hayırlı olsun istanbulda yaşayanlara , pendikten avrupa yakasına geçmenin nasıl bişey olduğunu yaşadığım için iyi biliyorum bi nebzede olsa şu rezil metrobüs kalabalığı azalırda insan gibi işine gücüne gidebilir insanlar sevmediğim hükümetin zamanında yapıldı diye kendi paramla yaptırılan şeyi kullanmayacak falan değilim gemicikleri satarak babasının parasıyla yaptırılmadı sizde böyle düşünün bence
yemre
UI Designer and Front-End Developer.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
UI Designer and Front-End Deve
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Projeye verilen tepkilere şaşırmamak gerek. Herkes her zaman olduğu gibi kendince objektif görüşünü belirtmiş burada.
Zaten muhalefet yapacağım diye gül'ün dikenini eleştirmek bizlere has bir yaklaşım tarzı. Yapılan iyi bir işe daha iyisiyle mukabele edildiğini de görülmemiştir bizim ülkemizde.
Ayrıca bu ülkede vergiler 2002 yılından beri toplanmıyor unutmamak lazım. Vergi veriyoruz karşılığını hizmet olarak alıyoruz. Geçmişe dönük eleştiri yapmadan, halkın vergisiyle halka hizmet edenler sağ olsunlar diye ilave ediyorum.
İnşallah her bayramı da bu sene olduğu gibi çifte bayram olarak kutlarız.