selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Normal kullanıcılar alamıyordu sanırım ama şimdi alınabiliyor galiba. Ayarlarda pek birşey bulamadım. Kullanıcı adı nasıl alınacak?
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
selamim adlı üyeden alıntı
Normal kullanıcılar alamıyordu sanırım ama şimdi alınabiliyor galiba. Ayarlarda pek birşey bulamadım. Kullanıcı adı nasıl alınacak?
1. Google+ sayfanızın veya profilinizi ziyaret ettiğinizde, üst tarafında bir bildirim olması gerekir.
2. Başlamak için Özel URL al düğmesini tıklayın. Alternatif olarak, Profilinizdeki "Hakkında" sekmesinden, Google+ URL'nizin altında yer alan "Talep Et" bağlantısını tıklayın.
3. Onaylanan URL'lerinizi göreceksiniz. Birden fazla seçenek görüyorsanız hoşunuza en çok gideni seçin.
4. İlgili kutuyu işaretleyerek Hizmet Şartları'nı kabul edin ve URL'yi Değiştir'i tıklayın
5. Hesabınızı cep telefonu numaranızla doğrulamanız istenebilir. Hesabınızı doğruladıktan sonra URL değişimini onaylayın.
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web programcısı
-
-
Ad Soyad
S** F**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sayfayı kurcalarken üstte uyarı çubuğu çıktı, bu sayfa için isim alabilirsiniz gibisinden.
selamim adlı üyeden alıntı
Yüksek kazanç elde edebileceğiniz link satış sitesi
http://bit.ly/2sM8XPZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben beceremedim. tam olarak nerden yapacağız bunu
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Henüz herkes için geçerli olduğunu sanmıyorum, örneğin bende ne bir bildiri var ne de ilgili kısımda bir link. Zamanla yaygınlaşacak diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Bana değiştirmem için Google'dan mesaj geldi. Bende seçili kişilerden olduğumu zannetmiştim herkese açılmış baksanıza :D