-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
15 sene önce çıkan bir işletim sistemini kullanmak, başlı başına bir risk zaten. Bi ölse de kurtulsak :p
1 kişi bu mesajı beğendi.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir efsaneyi nasıl öldürüyorlar ya
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu kadar aşağı gördükleri bir işletim sistemini ortadan kaldırmak için bu kadar çaba sarfetmek... Çok iyi hatırlıyorum, ilk kez 2008 PCnet sayısında "XP'nin son demleri! XP öllüyor ağlayanı yok! XP'nin fişi çekiliyor!" gibilerinden. Yıl oldu 2013 hala bitiremediler bir türlü.
Kim ne derse desin XP (ve belki Windows 7'yi de sayabiliriz) gelmiş geçmiş en stabil işletim sistemi. Kolay kolay yok sayılacak yada çöpe atılabilecek bir işletim sistemi değil. 1 ay önce format atmam gerekti, yıllar önce aldığım orjinal XP'yi sözde 2013 Şubat tarihinden itibaren sunucudan yada çağrı merkezinden etkinleştiremeyecektim; 20 saniyede etkinleştirildi.
Bana biraz blöf gibi geliyor bu, kullanıcıları olabildiğince korkutup diğer işletim sistemlerine yöneltmek için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Batuhan adlı üyeden alıntı
Bu kadar aşağı gördükleri bir işletim sistemini ortadan kaldırmak için bu kadar çaba sarfetmek... Çok iyi hatırlıyorum, ilk kez 2008 PCnet sayısında "XP'nin son demleri! XP öllüyor ağlayanı yok! XP'nin fişi çekiliyor!" gibilerinden. Yıl oldu 2013 hala bitiremediler bir türlü.
Kim ne derse desin XP (ve belki Windows 7'yi de sayabiliriz) gelmiş geçmiş en stabil işletim sistemi. Kolay kolay yok sayılacak yada çöpe atılabilecek bir işletim sistemi değil. 1 ay önce format atmam gerekti, yıllar önce aldığım orjinal XP'yi sözde 2013 Şubat tarihinden itibaren sunucudan yada çağrı merkezinden etkinleştiremeyecektim; 20 saniyede etkinleştirildi.
Bana biraz blöf gibi geliyor bu, kullanıcıları olabildiğince korkutup diğer işletim sistemlerine yöneltmek için.
XP çok satıldı, artık kimse satın almıyor. Çünkü kopyası her yerde var. Düşünün bir, herkes kullandığı işletim sisteminde kalsa, ne olur bu Microsoft? Batar, yıllık satmıyor ki bu yazılımları. Ömür boyu lisansı alıyorsun, bir daha para ödemiyorsun.
Dediğiniz gibi yeni işletim sistemlerine yönlendirmeye çalışıyorlar. Bence bu amaç uğruna XP'ye özel virüs bile yazar bunlar. Ama XP Forever !
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
dedemir85
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
bence windows 7 XP'nin modifiyelisi win 7 de sayarsak XP 15 sene daha gider.
#DirenXP :D
pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Teknoloji Editörü
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam öyle diyorsun ama artık virüsler XP'ye hükmediyor. Windows XP kullandığım zamanda gördüğüm virüslerden zaten şu an Windows 8 etkilenmiyor. Tabi güvenlik açıkları da cabası.
www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bütün Windows'larda virüs olacaktır ama hemen kapatılamayacaktır.