Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Proje büyük mü, büyük. İstanbullulara yararı olur mu, olur. Keşke %100 Türk yapımı olsaydı ama yapacak birşey yok biz hala daha 2. dünya ülkesiyiz. Ama asrın projesi gibi lanse etmekte biraz particiliğe kaçıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Yahu bu adamlar iyi bir şey yapsa da suç kötü bir şey yapsa da suç. Ne parti tutarım ne sempatizanlık yaparım ama doğruya doğru yanlışa da yanlış demesini bilelim be kardeşim.
Neymiş efendim Japonlar yapmış. Ne olmuş yani Japonlar yapmış ise? Kullanılmasın mı? Şu ülkede kullandığımız onca şeyi Türkler mi yapıyor sanki? Gönül ister ki Türkler yapsın. Ama olmuyor işte.
Neymiş efendim bizim vergilerimizle yapılmış. Bu ülkede vergiler AKP döneminden itibaren mi toplanmaya başlandı? Bundan önceki hükümetlerde vergi alıyordu. Neden onlar yapmadı?
Evet bu asrın projesidir. 150 yıldır yapılmak istenip de AKP hükümeti zamanında yapılan bir projedir ve ülke için yapılmış en iyi projelerden biridir. Bunun neresi kötü Allah aşkına?
Neymiş efendim güvenliği tartışılabilirmiş? Şimdi böyle deyince insana sormazlar mı sen de mi vardın o tünelde diye?
Aslında çamur atanların hepsi herkesden önce Marmaray'ı kullanacak kişiler. Ama içlerindeki iktidar düşmanlığı yüzünden hazmedemiyorlar iyi şeyleri.
Tüm İstanbul halkına hayırlı olsun diyorum.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Metrobüs yapıldı o kadar laf edildi, şöyle yapıld böyle yapıldı araçlar şuradan alındı buradan alındı. Sonuç? Yetmiyor! O diyenlerin hepsi de bu sefer de yetmiyor diye laf ediyor. Şimdi de aynı tür şeyler illa ki yine söylenecek başka hükümet gelsin onun karşıtları da aynısını yapacak bu böyle sürüp gidecek.
Marslı da yapsa kullanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İmamın duası yetmedi asrın projesinde bugün ilk hata ve yürüyüş !!! :))
ChuckBartowsKi
Gandak
Web Master & Yazar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master & Yazar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
bilmiyorum konu siyasete dönmüş eğer siyaset konuşulacaksa yazalım buralara her türlü şeyi ama oncu olmuş buncu olmuş benim insanım gidecek o tünelden belki bir kişi ailesine daha hızlı kavuşacak belki bir trafik kazasından kurutlacak boşverin siyaseti bunu biz kendi parlarımızla yaptırdık tüm türkiyeye hayırlı olsun...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
korelinin yaptığı :) telefonları kullanıyorsunuz çatır çatır japonların yaptığı tünelmi battı, evet bizim vergilerimizle yapıldı yapılıyor zaten öyle olmalı, peki 90 yıldır toplanan vergilerle ne yapılmış bu zamana kadarda şimdi vergilerin hesabı soruluyor. hep vurgun hep soygun yapıldı onca yıldır. doğru bizim halkımız balık hafızalıdır ne desek boş şimdi yok mu soygun? var. ama icratta var yiğidi öldür hakkını ver.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konu üzerinden siyaset yapmak absürt lakin marmaray projesi yeteri kadar güvenlikli mi? Sormak lazım. Marmaray projesinde görev alan insanlardan bir kısmı tedbirlerin yeterli olmadığını söylüyor. Şahsen ben kullanmıyorum uzun bir süre daha kullanmayacağım. Elektrikleri kesiliyor kapıları arızalanıyor vb. Bana beta sürüm gibi geldi. Ayrıca asrın projesi de çok abartı bir söylem. Asrın lideri, asrın projesi falan. Yemezler abi.