lostyazilim
tr.link

Az Kelime Çok Yazı Mı ? Çok Kelime Tek Yazı Mı ?

18 Mesajlar 2.890 Okunma
lstbozum
tr.link

likloknet likloknet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Üniversite
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 47 / 39
  • Ticaret 8, (%88)
bence yapman gereken bu kelime olayına fazla dikkat etmemen çünkü konuya göre kelime sayısı artar yada azalır bu konuda kasma akışına bırak.
uslanmaz91

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

likloknet adlı üyeden alıntı

bence yapman gereken bu kelime olayına fazla dikkat etmemen çünkü konuya göre kelime sayısı artar yada azalır bu konuda kasma akışına bırak.

Hmm. Yorum için çok teşekkür ederim.
Net oldu :)

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)
Kişisel fikrimi söyleyeceğim :
Fazla uzun olursa okuyasım gelmez.Sıkılır bırakırım.

Ama 300 kelime olursa bir de konu özgün ise okurum.

özetlemek gerekirse kısa olsun çok olsun.

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

Karakurt adlı üyeden alıntı

Kişisel fikrimi söyleyeceğim :
Fazla uzun olursa okuyasım gelmez.Sıkılır bırakırım.

Ama 300 kelime olursa bir de konu özgün ise okurum.

özetlemek gerekirse kısa olsun çok olsun.

Anladım hocam teşekkürler :)

wmaraci
wmaraci

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)
Bana göre kullanıcılara göre yazı tarzı. genel blog demişiniz. Aynı tür bloğa bende sahibim ve ben yazılara takılmıyorum nerede tıkanırsam sonlandırıyorum yazılarımı. Kendi sitemde bir araştırma yaptım ve uzun yazıları gören kullanıcıların yazının tamamını okumadığını farkettim (konuda kalış süresi ile).
Kullanıcılar bizden ne istiyor biliyormusunuz ? Googleden arattığı bilginin cevabını.

Bu yüzden lafı dolandırmadan konumuzun özünü anlatmak en etik olanı diye düşünüyorum.

selamim selamim http://mehmetcabar.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Endüstri Mühendisliği
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 104 / 60
  • Ticaret 32, (%100)
Bunun net bir cevabı olamaz. Çoğu kişi zaten genel cevapları vermiştir. Kendini bir ziyaretçi gibi düşün ve yazdığın yazıları oku. Sence 300-400 yada 900 kelime mi girmelisin diye. Ben şunu düşünüyorum. İnternet dünyasında arama yapanların çoğu bilinçsiz olarak geliyor siteye ve tam istediği yazıyı bulamayınca direk çıkıyor. Şimdi bir yazı yazarsın ve detaylar ile anlatırsın ve bu 800 kelimelik, 100 kelimelik olabilir. Ama sıkılma durumu nedir okuyucunun, düşünmelisin?

İkincisi yazını yazarken görsel kullanırsan, yazının uzunluğu aslında pek bir önem teşkil etmez. Çünkü kişi sıkılmaz. Aslen yazının uzunluğu çok önemli değil, ziyaretçinin yazıda istediği durumu görmesi ile alakalı durum bence. Ancak Google için uzun yazıların daha çok pagerank aldığını da belirtmeliyim. EN azından benim blogda öyle.

Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

uslanmaz91 adlı üyeden alıntı

Bana göre kullanıcılara göre yazı tarzı. genel blog demişiniz. Aynı tür bloğa bende sahibim ve ben yazılara takılmıyorum nerede tıkanırsam sonlandırıyorum yazılarımı. Kendi sitemde bir araştırma yaptım ve uzun yazıları gören kullanıcıların yazının tamamını okumadığını farkettim (konuda kalış süresi ile).
Kullanıcılar bizden ne istiyor biliyormusunuz ? Googleden arattığı bilginin cevabını.

Bu yüzden lafı dolandırmadan konumuzun özünü anlatmak en etik olanı diye düşünüyorum.

Yorumunuz için teşekkürler hocam :)

Ek Olarak:

selamim adlı üyeden alıntı

Bunun net bir cevabı olamaz. Çoğu kişi zaten genel cevapları vermiştir. Kendini bir ziyaretçi gibi düşün ve yazdığın yazıları oku. Sence 300-400 yada 900 kelime mi girmelisin diye. Ben şunu düşünüyorum. İnternet dünyasında arama yapanların çoğu bilinçsiz olarak geliyor siteye ve tam istediği yazıyı bulamayınca direk çıkıyor. Şimdi bir yazı yazarsın ve detaylar ile anlatırsın ve bu 800 kelimelik, 100 kelimelik olabilir. Ama sıkılma durumu nedir okuyucunun, düşünmelisin?

İkincisi yazını yazarken görsel kullanırsan, yazının uzunluğu aslında pek bir önem teşkil etmez. Çünkü kişi sıkılmaz. Aslen yazının uzunluğu çok önemli değil, ziyaretçinin yazıda istediği durumu görmesi ile alakalı durum bence. Ancak Google için uzun yazıların daha çok pagerank aldığını da belirtmeliyim. EN azından benim blogda öyle.

Vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkürler :)

BosTencere BosTencere Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Az öz kelimeyle çok yazı. herşeyin azı özü iyidir. Fazlası zarar

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al