-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar sorunun işletim sisteminden kaynaklanan bir hata olduğunu düşünüyorum. Microsoftun resmi sitesinden hatayı araştırdım ama kesin sonuca ulaşacak bir çözüm maalesef alamadım. Belki sizler bu hatanın sebebini yada çözümü hakkında düşüncelerinizi iletirseniz güzel bir bilgi paylaşımı olacağını düşünüyorum. Çünkü eminim Windows 7 işletim sistemine Office 2013 indirip yükleme sonunda bu hatayı alan tek kişi ben değilimdir. Hata aşağıdaki resimdeki gördüğünüz gibi.
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben hiç sorun yaşamadan 2 farklı Windows 7'ye (biri masaüstü, diğeri dizüstü) kurdum. Windows 7 ile alakalı olduğunu sanmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Onur89TR adlı üyeden alıntı
Ben hiç sorun yaşamadan 2 farklı Windows 7'ye (biri masaüstü, diğeri dizüstü) kurdum. Windows 7 ile alakalı olduğunu sanmam.
Ben bu hatayı alıyorum, araştırmadanda işletim sisteminden kaynaklı olup olmadığını bilemeyiz. Lakin ben araştırdım okudum denedim çözüm ürettim fakat bu hatayı her denememde aldım. Bu sorunu yaşayan tek Türkmüşüm gibi hissediyorum çünkü birtane Türkçe forum sitesinde bu konuyla alakalı bir şey paylaşılmamış
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Teknoloji Editörü
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende hiç sorun yaşamadım. Kurulum dosyalarını temiz bir dvd'den veya internetten tekrar indirerek denemeni tavsiye ederim. Büyük ihtimal olacaktır.
www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi