Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı

Ben onu bunu bilmemde AKP böyle şeylerle göz boyamayı çok iyi biliyor.Şehitlerimizin hatırasına leke sürüp Apo itiyle görüştüler.Pkklılar değerli oldu ellerini kollarını sallayarak geziyorlar.Bizim insanımızda bir Marmaray'a fit oluyor.Ülken elden gidiyor arkadaş bunu göremeyecek kadar körseniz veya işinize gelmiyorsa kendi menfaatini düşünen insanlardan farkınız yok demektir.Andımız kaldırıldı kimsenin sesi çıkmadı.Hergün milli değerlerimize farklı saldırıda bulunuyorlar.Şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyorlar.Siz hala körü körüne desteklemekten başka birşey yapmıyorsunuz.
Milliyetçiği ayaklar altına alan bir adamı desteklemem ben.Ayrıca Erdoğan BOP eşbaşkanı olarak Türkiye'nin sonunu getirmek için gelmiştir.Marmaray gibi projeleri yaptığına bakmayın sizin gibilerden nasıl oy alacak yoksa.Adam iyi örtpas etti kürdistana yeşil ışık yaktıklarını.Türkiye'yi büyümüş gibi gösterip küçültecekler.Sonra ülkeyi böldükleri zaman çok ağlar sızlarsınız ama iş içten geçmiş olur.Marmaray hiçbir fayda getirmez.
Gelelim ekonomiye madem ekonomimiz çok iyi neden asgari ücret hala açlık sınırının altında?
Sokakta çöp toplayarak geçimlerini sağlayan insanların arttığını hiç mi görmüyorsunuz?
Eğer bir adam ülkesine faydalı olacaksa fabrika kurar öyle ülkeyi yükseltir.Bu gibi projelerle ülke yükselmez kusura bakmayın.
Bunları bile bile pkknın Şehit ettiği 30.000 askerin kanını çiğneyerek Marmaray'ı kullanabiliriz.
Hayırlı olsun..

Bu ülkede böyle insanların olduğunu gördükçe hala bir umut var diyorum. Allah cc. senden razı olsun kardeşim, eline sağlık.