fatih83 adlı üyeden alıntı

Evet bunların yapıyor olması aşırı derecede rahatsızlık veriyor, herzamanki reklam kokan hareketler. Bu reklamları Türkiye'nin gerçek sorunlarına harcasınlar, bu kadarda körü körüne sadık olmayın be kardeşim, biraz sorgulayın, biraz çalıştırın kafanızı. Geldiğinden beri pkk yi çözeriz diyor, neresi çözüldü, içine edip bıraktı. Sırf ağızda söylenenler. 10 yılın sonunda bir projeyi bitirdi, eee önünde seçimler var, birşey yapması lazımdı, bir 10 yıl daha beklersiniz yenilikler için. Yemişim marmarayınızı, olması bu ülkeye hiçbir katkı sağlamıyor, sabah işe güce yetişen varsa bilemem.


Tamamda sen bence Türkiyenin sorunlarıyla değil kendi sorunlarınla bozmuşsun kafayı. Devletinde işi gücü yok senin problemlerinle uğraşacak PKK çözeriz diyorda senin tarafında oldukların bu zamana kadar azdırmış bu PKK denen olayı şimdi mi temizlenmesini istiyorsun herşey Devletin elinde değil içinde olmadığın için belki bilmiyor olabilirsin. Ek olarak ben Türk Vatandaşıyım, Türk ASKERİYİM ve Türkiyeyi senden daha çok seviyorum emin olabilirsin ;) Ben taraf tutmuyorum sadece doğrudan yanayım. Şu an ayağım alçıda neden biliyormusun VATAN Aşkından Ülkemi seviyorum ve Bu ülkeyi korumak için Askerlik mesleğinde bulunuyorum . . . . Bilmem ANLATABİLDİMMİ ?

Ek Olarak: Bu konu tartışılacak bir konu değil ayrıca herşey ortada emin ol ! Seninle tartışabilmem için tartışılacak bir konu olması lazım ortada ;)