apocanhi adlı üyeden alıntı

Tamamda sen bence Türkiyenin sorunlarıyla değil kendi sorunlarınla bozmuşsun kafayı. Devletinde işi gücü yok senin problemlerinle uğraşacak PKK çözeriz diyorda senin tarafında oldukların bu zamana kadar azdırmış bu PKK denen olayı şimdi mi temizlenmesini istiyorsun herşey Devletin elinde değil içinde olmadığın için belki bilmiyor olabilirsin. Ek olarak ben Türk Vatandaşıyım, Türk ASKERİYİM ve Türkiyeyi senden daha çok seviyorum emin olabilirsin ;) Ben taraf tutmuyorum sadece doğrudan yanayım. Şu an ayağım alçıda neden biliyormusun VATAN Aşkından Ülkemi seviyorum ve Bu ülkeyi korumak için Askerlik mesleğinde bulunuyorum . . . . Bilmem ANLATABİLDİMMİ ?

Ek Olarak: Bu konu tartışılacak bir konu değil ayrıca herşey ortada emin ol ! Seninle tartışabilmem için tartışılacak bir konu olması lazım ortada ;)

Kendi sorunum ne zaman Türkiye'yi düşünmek oldu acaba? Herşeyin içinde olmaya gerek yok, teröri bizimkiler azdırmadı, bizimkiler destekledi, farkına var istersen. Terör zaten partiler düzeyinde aşılacak birşey değil, ama senin padişahın bu finans kaynaklarına hala kölelik yapıyor. Sen basbayağı taraflısın. Madem ülkeni bu kadar seviyorsun, Abd'ye "savaşa girelim" diye çığırtkanlık yapan birini burada yerdiğimde bana vatan deme. Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır, reklamını en iyi yapan değil!