-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Tamamda kardeşim sen dünyanın neresinde gördün böyle birşeyi ? Adam hizmet yapıyor reklamını yapıyor ki bir daha seçileyim diye. Acaba şu anki karşı çıktığın adamlar gitse yerine getirilebilecek birileri varmı bana söylermisin Allah aşkına bu kadarda taraflı olunmaz ya gözünüzle gördüğünüz hizmetleri hiçe sayarak bu iş olmaz. Yazıktır günahtır tamam şöyle olsun diyelim hizmetler yapılmasın reklamda olmasın nasıl bir Türkiye olur sence ? düşündünmü. Terör olayını diyorsunda madem yüreklisin çık dağa savaş çatış biz sanki meraklıyız terörün varlığından Allah aşkına bilgisayar başında oturarak bunlar olmaz. Türkiye olarak tükrüğümüzle boğamazmıyız üç beş dağdaki çapulcuyu her türlü boğarız değilmi. Zamanında BDP milletvekili askerin karşısına geçti Teröristleri savundu bizim Türk insanımız neden bunu yapmıyor neden Askerini savunmuyor her neyse fazla uzatmayacağım bu konuyu çünkü yaram büyük. Çok yaralıyım bu hususta Allah aşkına birazcık insaflı olalım. Benn kimseyi savunmuyorum burada siyasi görüşe sahipte değilim benim amacım sadece doğru neyse ODUR !