-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayın Kullanıcımız,
Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Sorunlar:
- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil
internet sitemi düzgün bir şekilde paralı tema aldım içerde 70 oyuna yakın özgün bir şekilde açıklamaları girdim. Google da güzel bir sırayada geldi hit 80 - 100 civarı.
Ama bir türlü olmuyor. Google politikalarını okudum fakat nedense ne tür bir yanlışlık yaptığımı anlamadım.
Forumda bir arkadaş wordpress temasını değiştirmiş ve 10 - 20 hitle alırken
500 sayfa gösterimim olmasına rağmen vermiyor. :(
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam blogger üzerinden bir hesap açın içine ingiliz ce makaleleri türkçeleştirerk yayınlayın ardından o hesap ile başvurun. onay geldiğinde aktif sitenze yerleştirin reklamları.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
blogger bi hesap açın bi süre kullanın 2 makale yazıp başvuru değilde bi süre kullanın garanti olsun ardından bide öyle deneyin ben zamanında öyle 4-5 hesap almıştım
(Türkçe de yapabilirsin ben türkçe ile yapmıştım sen garanti olsun diye bi translate ile cevir bide kendin yaz bişeyler)
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.