-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
mimar
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba
Domain yaşı eski ve Dmoz kayıtlı bir websitem var. Böyle bir siteyi mahvetmeden, uzun vadeli ve güvenilir, hangi faaliyetleri yapabilirim?
İlk etapta yaptıklarım; siteyi wordpress sistemine aktarmak oldu. Güzel ve orjinal içerikli (Anahtar kelimeyi konu başlığı olarak kullandım) konular oluşturdum.
Sitem mimarlık hizmetleri veren bir wordpress altyapılı şirket sitesi.
Facebook ve Twitter sayfalarını açtım. Siteyi ilk açtığım zamanlar (Bundan 7-8 sene evvel) forumlarda konular girerek tanıtım yapmıştım. DMOZ başvurum kabul edilmişti.
Şimdi ben neler yapabilirim anahtar kelimelerim için? Özellikle siteyi devamlı güncel filan tutmak istemiyorum. Çünkü google gözünde bu bir süre sonra alışkanlık gerektiren bir metod oluyor.
BU tarz hizmet veren şirket bazlı siteler nasıl bir yol izlemeli yükselebilmek için?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
sitenin adresi nedir ?
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
mimar
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Pm gönderdim. Genel olarak uzun vadede en risksiz olarak yapılabilecek güvenli çalışmalar neler olabilir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenin anasayfasına, facebook sayfanız ve twitter profilinizdeki son 2-3 gönderiyi çekecek şekilde ayarlayın. böylece, siz sosyal medya hesaplarınızı güncelledikçe sitenizin anasayfasını bir nevi güncellemiş olacaksınız. tabi, bu dediğimi yaparsanız sosyal medya hesaplarınızdan paylaştığınız gönderilerde olabildiğince anahtar kelimeleriniz kullanmaya özen göstermeniz diğer bir etkendir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
mimar
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bunu wordpress te hangi eklentiyle yapabilirim acaba?