lostyazilim
tr.link

Piyasa iyice yerlerde

34 Mesajlar 4.399 Okunma
lstbozum
tr.link

Samet Pehlivanlar Samet Pehlivanlar Frontend Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Frontend Dev
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 0 / 32
  • Ticaret 10, (%100)
Son zamanlarda üzülerek takip ediyorum, web sitesi piyasası iyice yerlere düşmüş. 20 liraya domain+host+wordpress site+backlink+++++ gibi uzatıp gidilen satış başlıkları mevcut. Utanmasalar 10 lira isteyecekler.
Piyasayı iyice diplere indiriyorlar. Bilmiyorum alıcılar ne kadar mutlu, aldıkları hizmetten.
Benim gibi başka düşünen biri var mı onuda merak ediyorum.

not: konu sadece hosting hizmeti değil. Konuyu genel olarak ele almak lazım
KaanCelik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Ulusoy Ulusoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam bunun tersini yaşayan birisiyim. Her zaman siteler açık kalsında ne kadar ücret gidiyorsa veririm diyen birisiyim. Aylık 650 tl sunucu parası veriyorum ama halen kaliteli hizmet alamıyorum.

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
İnsna düşünüyor bu kadar bilmem neyi ucuza veriyorsa pahalısında ne kadar kaliteli? Ulusoy arkadaşım demiş ayda şu kadar paraya hala kaliteli hizmet alamıyorum diye. Hosting firmamin ikinci paketine geçmeyi düşünüyorum. 10 site barındırabiliyorsun, daha fazla bw daha fazla kapasite sınırsız mysql sınırsız subdomain. Abi ben bana istediklerimi vermeyecekler diye korkuyorum ve bu arada gene ucuz fiyatlar. Şuan bir sitem var. Yakında 2'yi açacağım suhamete.com olarak ama insan şüpheleniyor işte. Siteyi açacağım vakit gelince göreceğiz ne kadar kaliteli bir firma. Bu arada bir üst paket dediğim şey normal linux hosting paketidir. Firma da netinternettir meraklılara.

Ulusoy Ulusoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 0, (%0)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

İnsna düşünüyor bu kadar bilmem neyi ucuza veriyorsa pahalısında ne kadar kaliteli? Ulusoy arkadaşım demiş ayda şu kadar paraya hala kaliteli hizmet alamıyorum diye. Hosting firmamin ikinci paketine geçmeyi düşünüyorum. 10 site barındırabiliyorsun, daha fazla bw daha fazla kapasite sınırsız mysql sınırsız subdomain. Abi ben bana istediklerimi vermeyecekler diye korkuyorum ve bu arada gene ucuz fiyatlar. Şuan bir sitem var. Yakında 2'yi açacağım suhamete.com olarak ama insan şüpheleniyor işte. Siteyi açacağım vakit gelince göreceğiz ne kadar kaliteli bir firma. Bu arada bir üst paket dediğim şey normal linux hosting paketidir. Firma da netinternettir meraklılara.

Hocam bahaneleri bitmiyor. Saldırı oluyor bilmem ne oluyor diye seni daha yüksel hosta taşıyor. Sonrasında ise buda olmadı sunucu diyorlar :D sunucu alıyorsun bu kez buda olmuyor vs akıp gidiyor :D İşten anlayanlarda hep kurumsallar. Kurumsallarda istediğin zaman arayamıyorsun. Özel iletişim yok. Arada hep mesafe oluyor.

wmaraci
wmaraci

Samet Pehlivanlar Samet Pehlivanlar Frontend Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Frontend Dev
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 0 / 32
  • Ticaret 10, (%100)
Aslında benim derdim sunucularla ilgili değildi ama olsun. Sizin sorunlarınız gün yüzüne çıkıverdi. Ben daha çok şu konuya takılıyorum. Örnek vereyim.

1 adet domain + Hosting(1gb disk alanı - 10 gb aylık kullanım) + wordpress site + tema kurulumu + gerekli eklentiler kurulumu +10 makale+ seo + 100adet backling = 20 lira :)

bu ne arkadaş, bu hizmetlerden alıp mutlu olan var mı onu merak ediyorum. Aynı anda web masterların, seocuların, hostingcilerin, makalecilerin herkesin piyasası bi anda düşüveriyo, ne için 20 lira. :) komedi resmen

Kozba Kozba SEO ve Editörlük Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)

Samet Pehlivanlar adlı üyeden alıntı

Aslında benim derdim sunucularla ilgili değildi ama olsun. Sizin sorunlarınız gün yüzüne çıkıverdi. Ben daha çok şu konuya takılıyorum. Örnek vereyim.

1 adet domain + Hosting(1gb disk alanı - 10 gb aylık kullanım) + wordpress site + tema kurulumu + gerekli eklentiler kurulumu +10 makale+ seo + 100adet backling = 20 lira :)

bu ne arkadaş, bu hizmetlerden alıp mutlu olan var mı onu merak ediyorum. Aynı anda web masterların, seocuların, hostingcilerin, makalecilerin herkesin piyasası bi anda düşüveriyo, ne için 20 lira. :) komedi resmen

Hocam dolar pahalı malum, sadece domain 20 TL iken bu hizmet 20 TL'ye helal olsun :)

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Hocam onlar da ayrı abartmışlar yani :) Sıkıntılar benzer işte ama internet sektörü daha o kadar gelişmedi herhalde ondan mıdır? Başkaları ne düşünüyor bu sacmalıklar hakkında merak ediyorum.

Kozba Kozba SEO ve Editörlük Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)
Aylık 650 TL sunucu masrafı veripde iyi hizmet alamamak ... Hocam hangi firma ile çalışıyorsunuz merak ettim?
ulasw

kişi bu mesajı beğendi.

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)

Samet Pehlivanlar adlı üyeden alıntı

Piyasanın bu denli düştüğü aşikar. Ancak hizmet kalitesi de fiyatla beraber düşüyor tabii. Bu adamın ne verdiği domain firmasından hayır gelir, ne verdiği hosttan, ne kopyala yapıştır yaptığı makaleden ne de aldığı backlinkten. Bir kez ticaret yapan bir daha tercih etmez ama sonuçta hakıyla yapanın yüzüne bu kişi yüzünden bakan olmuyor.

Belkide işin en trajiomik kısmı bu konuda yapacak hiçbir şeyin olmaması. :)

kcokol kcokol WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 2 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
adamlar 20 liraya bunları yapmaları imkansız hostu kendi bilgisayarında açsa bile domain 18 yl 2 tl ye host + site açıyor mu?
bu tür adamlara site yaptıran var mı bilemiyorum ama aklı başında olan adam bu adamlara site yaptırmaz yaptıran adam varsa benden uzak dursun bu tip müşterilere kapalıyım.
kendi sunucum var sitelerimin tamamı tek sunucuda dışarıdan host satmıyorum kalitem belli benle çalışan da istediğim parayı vermezse çalışmıyorum
kısaca işini bilen adam, kime iş yaptıracağını bilir bu her yerde geçerlidir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al