-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Frontend Dev
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Son zamanlarda üzülerek takip ediyorum, web sitesi piyasası iyice yerlere düşmüş. 20 liraya domain+host+wordpress site+backlink+++++ gibi uzatıp gidilen satış başlıkları mevcut. Utanmasalar 10 lira isteyecekler.
Piyasayı iyice diplere indiriyorlar. Bilmiyorum alıcılar ne kadar mutlu, aldıkları hizmetten.
Benim gibi başka düşünen biri var mı onuda merak ediyorum.
not: konu sadece hosting hizmeti değil. Konuyu genel olarak ele almak lazım
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bunun tersini yaşayan birisiyim. Her zaman siteler açık kalsında ne kadar ücret gidiyorsa veririm diyen birisiyim. Aylık 650 tl sunucu parası veriyorum ama halen kaliteli hizmet alamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
İnsna düşünüyor bu kadar bilmem neyi ucuza veriyorsa pahalısında ne kadar kaliteli? Ulusoy arkadaşım demiş ayda şu kadar paraya hala kaliteli hizmet alamıyorum diye. Hosting firmamin ikinci paketine geçmeyi düşünüyorum. 10 site barındırabiliyorsun, daha fazla bw daha fazla kapasite sınırsız mysql sınırsız subdomain. Abi ben bana istediklerimi vermeyecekler diye korkuyorum ve bu arada gene ucuz fiyatlar. Şuan bir sitem var. Yakında 2'yi açacağım suhamete.com olarak ama insan şüpheleniyor işte. Siteyi açacağım vakit gelince göreceğiz ne kadar kaliteli bir firma. Bu arada bir üst paket dediğim şey normal linux hosting paketidir. Firma da netinternettir meraklılara.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Frontend Dev
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Aslında benim derdim sunucularla ilgili değildi ama olsun. Sizin sorunlarınız gün yüzüne çıkıverdi. Ben daha çok şu konuya takılıyorum. Örnek vereyim.
1 adet domain + Hosting(1gb disk alanı - 10 gb aylık kullanım) + wordpress site + tema kurulumu + gerekli eklentiler kurulumu +10 makale+ seo + 100adet backling = 20 lira :)
bu ne arkadaş, bu hizmetlerden alıp mutlu olan var mı onu merak ediyorum. Aynı anda web masterların, seocuların, hostingcilerin, makalecilerin herkesin piyasası bi anda düşüveriyo, ne için 20 lira. :) komedi resmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Hocam onlar da ayrı abartmışlar yani :) Sıkıntılar benzer işte ama internet sektörü daha o kadar gelişmedi herhalde ondan mıdır? Başkaları ne düşünüyor bu sacmalıklar hakkında merak ediyorum.
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Aylık 650 TL sunucu masrafı veripde iyi hizmet alamamak ... Hocam hangi firma ile çalışıyorsunuz merak ettim?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adamlar 20 liraya bunları yapmaları imkansız hostu kendi bilgisayarında açsa bile domain 18 yl 2 tl ye host + site açıyor mu?
bu tür adamlara site yaptıran var mı bilemiyorum ama aklı başında olan adam bu adamlara site yaptırmaz yaptıran adam varsa benden uzak dursun bu tip müşterilere kapalıyım.
kendi sunucum var sitelerimin tamamı tek sunucuda dışarıdan host satmıyorum kalitem belli benle çalışan da istediğim parayı vermezse çalışmıyorum
kısaca işini bilen adam, kime iş yaptıracağını bilir bu her yerde geçerlidir.