Süha Mete adlı üyeden alıntı

Ne için giriyorlar bloglara bizim insanımız? Ayrıca bu cevabında sadece asıl ziyaretçi vs demişsin. Ben sana o kategorili site açmaktaki amacın nedir demiştim. Asıl ziyaretçiye ulaşınca ne olacak, hayat mı bitecek :D Sürekliliği olan bir hedef olsun ki (yorum yapmamı istersen) yorum yapayım.

internet dünyasındaki insanlar ikiye ayrılır
webmasterlar
sıradan kullanıcılar
bizim türden dememin sebebi bu yüzdendir. bizler bloglara sıradan kullanıcı kafasıyla girmiyoruz. anlatmak istediğim budur. %90 ı link bırakmak için giriyor. Ben bu yüzden sıradan kullanıcı istiyorum. Sitelerde tnıtımın amacı hit çekmek değil, tanınsın, bu blog şu kişinin denilsin istiyorum. Şurada biz bizeyiz, herkes herkesin sitesini neredeyse biliyor. Bilmeyen adamı boga çekmek zor iş.

Blog açmamın sebebi sıradan ziyaretçilerin benim kişisel yazılarıma müdavim olmalarıdır.

Ek Olarak:

Sinan adlı üyeden alıntı

Kişisel blog açıyorsan zaten Google'da bulunma derdin olmamalı. Ayrıca herkes kişisel bloglar az hit alıyor demiş ama ben bir çok kişisel blogun teknoloji, haber vb. bloglardan daha çok hit aldığını gördüm. Özelliklede kendi blogumda öyleydi bir zamanlar.

google da bulunma derdim zaten yok, insanlar beni arayarak bulmamalı, zaten bulamazlarda. kişisel olduğu için arama sonuçlarında gözükmem. bu yüzden batıyor kişisel blogçuluk.

eskiden senin blogun diğer genel sitelere göre daha fazla hit alıyor yazmışsın. o dönemler blogunda hangi kategorilerde yazıyordun?