Hocam amacınız oysa işinizin biraz zorlukları var. Hangi güzel, değerli işin zorluğu yok ki? Şahsi olarak tecrübe ettiğim şeyler dediğim gibi; Gerçek hayatta nasıl biri olduğunuz, başka bloglarla yorumlaşma, belli başlı kelimelerde google'da da üst sıralarda bulunabilirsin. Sürekli veya çoğunlukla ilgi çekici yazılar. Bunlarla yeterli zaman içerisinde 'o site şu kişinin' lafı gerçekleşir. Güncellik de iyi hit getirtiyor.

Bir örnek vereyim imzamdaki sitede whatsapp 10.yıl mesajı hakkında bir yazı yazdım birkaç gün önce. Yani olaydan haftalar geçmesine rağmen; Bir günde 100'den fazla kişi okudu. Normalde ilgi çekmiyor başka yazılar ama bu tarz yazılarla kalıcı ziyaretçi elde edeceğimize inanıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Zaten benim de çok fazla bir tecrübem yok ama bunların doğruluğuna inanıyorum. Başka kişiler de bu şekilde tavsiyelerini yazarsa kişisel bloglarımızı geliştiririz güzel bir şekilde :)

Ek Olarak: Misafir blogculuk tanıtım yazısı değil ya ben öyle biliyorum en azından :) Bence etkili bir şey misafir blogculuk. Daha yapmadım ama tekliflere açığım her şekilde :)