Onu bir javascript kodu ile yapacaksa eminim o servis çıktıktan 1-2 hafta sonra eklentiler gelmeye başlar. Mesela Facebook'un görüldü mesajları karşıya gitmesin diye bir sürü kişinin kullandığı "Facebook Message Seen Notification Remover" eklentisi var tahminimce görüldü mesajını sunucuya ileten Javascript kodunu blokluyor. Sonuçta bizim tarayıcımızda çalışıyor. Ama olay şu ki, zaten herşeyimize sahip; fotoğraflarımıza, arkadaşlarımıza ve onların bilgilerine, fotoğraflarına. Bırakın bu bilgiyi de alsınlar ne olur ki?
Haklısınız tüm bilgilerimize sahip fakat her yeni eklediği özellikte bu bilgi birikimini daha da artırıyor.
Ek Olarak:
Twitter ile Faceboo karasındaki en büyük fark burda.Twitter kullanıcı gizliliğine önem verirken Facebook yaptığı iyi çalışmaların yan etkisini düşünmüyor gibime geliyor.Şimdi Facebook bizi takip edecek cümlesini duyan 13-14 yaşında ki çocuk veya 40-50 yaşında ki abilerimiz nereden bilecek durumun içyüzünü..
Aynen öyle bu işin içinde olmayan kişiler bu işin iç yüzünü anlayamaz. Gerçi biz biliyoruz da ne oluyor gene verdik bilgilerimizi :D Twitter konusunda da size katılıyorum.